smarald tennis club

Eveniment | Caiac Slalom – Someș Cup, sâmbătă, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 12:00, pe cursul râului Someș va avea loc Concursul Național de Caiac Slalom – Someș Cup. 

La ediția din acest an a competiției vor participa sportivi din Cehia, care vor face demonstrații pe porțiunea de apă cuprinsă între podul Decebal și sediului Primăriei Satu Mare.

”Asociația Club Sportiv Caiac SMile are deosebita plăcere să vă anunțe că sâmbătă, 10.09.2022, începând cu orele 12:00, are loc la Satu Mare Concursul Național de Caiac Slalom – Someș Cup, ediția 2022, pe cursul râului Someș. 

Ediția aceasta își deschide porțile și internațional, având ca invitați atleți de mare performanță din Cehia care vor face demonstrații pe luciul apei pe suprafața cuprinsă între podul Decebal până în dreptul sediului Primăriei.

Cu această ocazie, dorim să vă invităm să luați parte la acest eveniment sportiv și să-i susțineți pe atleții noștri sătmăreni, care se vor întrece cu echipe de juniori din țară în selecția pentru lotul național de caiac slalom al României”, au transmis organizatorii.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii