smarald tennis club

Tenis | Câștigătorii primului turneu organizat de Smarald Tennis Club 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În weekend, Smarald Tennis Club - cel mai nou și modern club de tenis din municipiul Satu Mare și-a deschis porțile, iar odată cu marea deschidere a fost programat și primul turneu de tenis de câmp - New Play Satu Mare.

La primul turneu de tenis de câmp organizat de Smarald Tennis Club în parteneriat cu Sportya au participat 46 de sportivi de toate vârstele din Satu Mare, Zalău, Cluj, Seini și Baia Mare. Sportivii participanți s-au întrecut atât la individual cât și la dublu, într-o competiție a comunității tenisului.

Cele trei terenuri noi de zgură de la Smarald Tennis Club au oferit nu doar o experiență de joc de neegalat, ci și un cadru elegant și primitor sportivilor prezenți, iar la finalul celor două zile pline de tenis au fost premiați câștigătorii la fiecare categorie. 

New Play Satu Mare - Nivel 5: 

  • Locul 1: Răzvan Petric;
  • Locul 2: Ionuț David;

tenis de camp castigatori new play satu mare 1

New Play Satu Mare - Nivel 6:

  • Locul 1: Aurel Dumitrescu;
  • Locul 2: Nicolae Toma;

tenis de camp castigatori new play satu mare 2

New Play Satu Mare - Nivel 7 dublu:  

  • Locul 1: Constantin Silaghi /Cristian Tala;
  • Locul 2: Botond Botis/Arnold Csaholczi;

tenis de camp castigatori new play satu mare 3

tenis de camp castigatori new play satu mare 4 

La Smarald Tennis Club găsiți și un loc de joacă dedicat pentru copii și un teren de minibaschet, astfel că întreaga familie poate petrece timp de calitate și poate cultiva pasiunea pentru sport.

Oferta de închiriere a terenurilor (dotate cu instalație de nocturnă), fie pentru o oră, o lună sau pentru un sezon, deschide ușile pentru toți cei dornici să-și îmbunătățească abilitățile sau să se bucure pur și simplu de un joc plin de distracție.

Grație celor doi antrenori experimentați, Bogdan Cetereș și Sorin Seioan, Smarald Tennis Club oferă nu doar terenuri de joc, ci și oportunități de învățare și dezvoltare continuă. Indiferent dacă sunteți la început de drum sau aspirați la performanță, acești antrenori cu experiență vă vor ghida și inspira.

La Smarald Tennis Club nu găsiți doar terenuri de joc, ci un hub vibrant pentru pasionații de tenis din Satu Mare și împrejurimi, o destinație de top pentru iubitorii de tenis din întreaga regiune.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii