Școala "Grigore Moisil" a adus prima cupă la rugby în Satu Mare Recomandat

Cupa 8 Martie" la rugby tag desfășurată azi la Seini a fost obținută de elevii sătmăreni. Echipa care a reprezentat județul nostru este formată din elevii clasei a VII-a B de la Școala Gimnazială "Grigore Moisil", îndrumați de dirigintele și profesorul de educație fizică al școlii, Alin Olariu, și antrenorul de rugby Valentin Păduraru.

Micii rugbiști au câștigat azi prima ediție a "Cupei 8 Martie" la rugby tag, care s-a desfășurat în sala de sport ”Gelu Cărăbăț” din Seini. Competiția s-a desfășurat în concordanță cu regulamentul de la ONSS, în echipe cu cinci componenți, pe întreg parcursul meciului fiind obligatorie prezența unei fete in fiecare echipă. 

La competiție au participat 15 echipe din județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare din ciclul gimnazial și liceal. Astfel, au fost prezente echipe ale școlilor din Satu Mare, Seini, Remetea, Fărcașa, Sighetu Marmației, Tăuții Măgherăuș, Centrul de excelență I (Baia Mare), Centrul de excelență 2 (Baia Mare) și Cehu Silvaniei (câștigătoarea competiției "Mugur de campioni" la nivel național).
Finala a fost jucată de echipele Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil" Satu Mare și Seini, echipa sătmăreană obținând locul I. 
Aceasta a fost prima ediție a "Cupei 8 Martie" la rugby tag și a fost organizată de Federația Română de Rugby, prin directorul Regional de Dezvoltare Transilvania, Gheorghe Sabău, împreună cu Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Berinde” din Seini.
Au fost acordate premii atât pentru echipele școlilor gimnaziale, cât și liceale. Toate echipele participante au primit din partea organizatorilor diplome de participare, locurile II și III au primit, pe lângă diplome, câte un balon, iar locurile I au primit diplome și cupe. 
Pe această cale, dorim să transmitem echipei sătmărene, antrenorilor săi și conducerii Școlii "Grigore Moisil" felicitări și mult succes în continuare!
Următoarea competiție la care vor participa rugbiștii sătmăreni se va desfășura în data de 20 martie la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSS) Satu Mare - faza județeană unde și-au anunțat prezența un număr de 20 de echipe din județul nostru, câștigătoarea urmând să reprezinte județul Satu Mare la faza zonală ce va avea loc la Cluj.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii