smarald tennis club
Liga 3: Recolta Dorolț vs Unirea Dej Liga 3: Recolta Dorolț vs Unirea Dej Foto: Valentin Păduraru

Liga 3 | Recolta Dorolț a câștigat primul punct în acest sezon

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Marţi şi miercuri (18 şi 19 octombrie) în Liga 3 a fost programată să se desfăşoare etapa a VIII-a, prima etapă intermediară din acest sezon, iar Recolta Dorolț a reușit să câștige primul punct în acest sezon, după egalul obținut pe teren propriu, 2-2, cu Unirea Dej.
Ca de obicei, pe teren propriu, sătmărenii au început în ofensivă meciul, iar la primul atac Bâgiu își depășește adeversarul din preluare, intră în careul de 6m însă șutează direct în portar, iar la următoarea fază oaspeții au deschis scorul prin Sandu Iovu (min. 4). Au urmat câteva ocazii pentru jucătorii din Dorolț, majoritatea purtate pe partea dreaptă, unde Austin Esiogu nu s-a descurcat prea bine, acesta fiind nevoit să-l oprească prin fault în două rânduri pe Levi Vincze și arbitrul Gabriel Almas l-a eliminat în minutul 19 pentru cumul de cartonașe. Cu un om în plus, sătmărenii au continuat să atace, iar în minutul 21 au beneficiat de un penalty, după un henț în careu, însă Horea Bâgiu a trimis peste poartă. Până la pauză au avut ocazia egalării Nemeș, în două rânduri, Daniel Pop, singur din opt metri, și Ionescu, tot de două ori, însă niciunul nu a reușit să-l învingă pe portarul oaspeților.

Repriza secundă a început sub semnul echilibrului, ambele echipe încercând ”să țină de minge”, iar la un atac mai consistent al Recoltei, arbitrul a dictat din nou penalty, tot pentru henț în careu, de data asta Mureșan și-a asumat execuția și cu multă siguranță a marcat în dreapta portarului pentru 1-1. După golul egalării, sătmărenii au continuat să atace, iar bara lui Bâgiu din minutul 65 anunța parcă golul de 2-1 care a venit șapte minute mai târziu. Mureșan centrează de pe partea stângă în centrul careului pentru Daniel Pop care trimite cu capul spre poartă, mingea lovește transversala și revine în careu, iar Ștef marchează pentru 2-1.
După marcarea golului de 2-1, jucătorii Recoltei au făcut pasul înapoi, iar antrenorul oaspeților a făcut o mișcare care s-a dovedit câștigătoare mutându-l pe Sandu Iovu de pe partea stângă pe dreapta, acesta reușind să treacă în câteva rânduri de Ionescu și să obțină lovitura liberă din care Obreja (un puști de 16 ani) a marcat golul egalizator, cu două minute înainte de final.

Ca și în primele două meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon contra celor de la ACS Comuna Recea și FC Zalău, lipsa de experiență a tinerilor jucători ai Recoltei și-a spus cuvântul, dar, la finalul meciului de azi, au reușit să obțină primul punct în Liga 3.

Recolta Dorolț 2 - 2 Unirea Dej (0-1)
Marcatori: Mureşan (min. 58, penalty), Ştef (min. 72) / Iovu (min. 4), Obreja (min. 88);
Eliminări: Austin Esiogu (min. 19);
Stadion: Comunal (Dorolț);
Spectatori: aproximativ 100;
Arbitru: Almas Gabriel (Zalău;
Asistenți: Cozorici Ioan (Zalău) și Seiche Lazar Flavius (Zalău); 
Observatori FRF: Hotico Ion (Baia Mare) și Vancea Viorel (Oradea);

Recolta Dorolț: Daniel Oșan – Mark Csik, Levente Vincze, Horea Bâgiu, Pavel Nemeș, Daniel Pop, Angelo Șimon, Flaviu Ionescu, Ciprian Lauruk, Ciprian Rebegea, Andrei Mureșan;
Rezerve: Sztankovics Krisztian - Nandor Meșter (min. 83), David Vincze, Raul Ștef (min. 55), Andrei Toma (min. 60), Attila Mandi, Eduard Bob (min. 75);
Antrenori: Tibi Csik și Andrei Estinca;

Unirea Dej: Lory Szekely – Ioan Podină, Lorand Kis, Dan Plăian, Alex Blaj, Step Ferhaoui, Giurgean, Alexandru Papp, Sandu Iovu, Szabolcs Kovacs, Austin Esiogu;
Rezerve: Andrei Iura, Horea Sătmar, Virgil Sabo, Florin Blaj, Călin Bota, Ionuț Rus, Paul Obreja;
Antrenor: Gheorghe Barbu.

Rezultatele înregistrate în Liga 3, etapa a VIII-a:
Marți, 18 octombrie:
ACS Comuna Recea 2 - 1 CS Oşorhei
Sănătatea Cluj 1 - 4 Metalurgistul Cugir
FC Zalău 5 - 0 CS Iernut
ASA Târgu Mureş II 3 - 2 FC Bistriţa
Miercuri, 19 Octombrie:
AFC Hermannstadt 2 - 1 Avântul Reghin
Gaz Metan Mediaş II 2 - 1 Viitorul Ulmeni
Recolta Dorolţ 2 - 2 Unirea Dej
Unirea Jucu a stat.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii