Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AJF Satu Mare | Au revenit lovirile în fotbalul județean sătmărean, atât la juniori, cât și la seniori

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În cadrul ședinței de marți a Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare s-au discutat și analizat evenimentele disciplinare petrecute la meciurile din ultimul weekend al lunii martie.

Dacă la ședința de săptămâna trecută nu a avut prea multe cauze de discutat, marți, membrii Comisiei au avut de luat mai multe hotărâri cu privire la incidentele de la jocurile din weekend. Din păcate au revenit lovirile în fotbalul județean sătmărean, atât la juniori, cât și la seniori, protestele oficialilor la adresa arbitrilor, dar și o ”molestare verbală la adresa arbitrului”.

Astfel, la jocul de seniori dintre Apa și Orașu Nou, Ciprian Pinte a fost eliminat pentru lovirea adversarului, iar la meciul de juniori dintre Tiream și Cămin, au fost eliminați Dana Iosif (Victoria Tiream) şi Popan Mark (Kalmandi Cămin) pentru lovirea adversarului. Comisia i-a suspenadat pe toți trei câte două etape.

Redăm integral hotărârile Comisiei de disciplină:

Seniori:

La jocul Victoria Apa - Talna Oraşu Nou a fost eliminat Pinte Ciprian (Apa) pentru lovirea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 45 de lei.

La jocul Egri Sasok Agriş - Dacia Medieşu Aurit a fost eliminat Deak Arnold (Agriş) pentru molestare verbală la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

Pentru clarificarea incidentelor petrecute la jocurile Viitorul Lucăceni - CSM Victoria Carei şi Recolta Sanislău - Stăruinţa Berveni, delegaţii echipelor (şi portarul echipei din Lucăceni), sunt rugaţi a se prezenta la şedinţa din data de 09.04.2019, ora 16:00.

Juniori:

La jocul Victoria Tiream - Schwaben Kalmandi Cămin au fost eliminaţi Dana Iosif (Victoria Tiream) şi Popan Mark (Kalmandi Cămin) pentru lovirea adversarului. Vor fi suspendaţi câte două etape.

La jocul Voinţa Lazuri - Sportul Botiz delegatul echipei oaspete a fost trimis în afara incintei terenului de joc pentru proteste la decizia arbitrului. Acesta primeşte un ultim avertisment.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii