Protest inedit al alergătorilor și cicliștilor sătmăreni: ”Sportul urban, drumul spre moarte. Vrem piste pentru viață”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, la prânz, în semn de omagiu pentru Ana Oros Daraban - ucisă de o haită de câini în Bucuresti - alergătorii și cicliștii sătmăreni sunt invitați pe platoul din Piața 25 Octombrie pentru 30 de minute de alergare/pedalare în zona centrală.

Pe lângă omagiul adus Anei, iubitorii de mișcare din Satu Mare vor să atragă atenția autorităților municipiului și județului cu privire la lipsa spațiilor SIGURE pentru practicarea alergării/ciclismului.

”Dragi alergători și cicliști, in semn de omagiu pentru Ana Oros Daraban - ucisă de o haită de câini în Bucuresti, în timpul unei alergări - vă invităm sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 12:00, pe platoul din Piata 25 Octombrie, pentru 30 de minute de alergare/pedalare în zona centrală.

Totodată, dorim să atragem atenția autorităților municipiului și județului Satu Mare asupra faptului că noi, iubitori și practicanți ai sportului, nu avem spații SIGURE pentru practicarea alergării/ciclismului și oricare dintre noi - sportivi sau nu - poate deveni mâine, Ana”, au transmis organizatorii.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii