Scrimă | Sătmărencele Amalia Tătăran și Greta Vereș s-au luptat în finala Campionatului Național la spadă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sala de Scrimă ”Alexandru Csipler” din Satu Mare este începând de astăzi și până duminică gazda Campionatelor Naționale la spadă individual și pe echipe atât la feminin cât și la masculin.

Joi, în prima zi a competiției, s-au întrecut fetele la individual, iar în marea finală s-au întâlnit sătmărencele Amalia Tătăranu și Greta Vereș, însă ambele reprezentând cluburi din capitală.
La finalul unui meci echilibrat, dinamovista Amalia Tătăranu s-a impus cu 15-13 în fața stelistei Greta Vereș și a devine campionat națională. Medaliile de bronz au fost câștigate de Bianca Benea (CSM Oradea) și Alexandra Predescu (CSA Steaua București).
În clasamentul final al competiției, Kurtinecz Johanna (LPS Satu Mare) a fost cea mai bine clasată sportivă din Satu Mare, colega sa de la LPS Ilyes Jazmin s-a clasat pe locul 21, urmată de sportivele de la CS Satu Mare Petrosianu Sophia (22), Tomșa Ana (23) și Hotca Daria (24). Haller Anna (LPS Satu Mare) a încheiat competiția pe locul 27, iar Nyisztor Barta Krisztina (CS Satu Mare) pe locul 34.
Vineri, va avea loc întrecerea feminină pe echipe, iar sâmbătă și duminică vor intra pe planșele Sălii de Scrimă ”Alexandru Csipler” din Satu Mare băieții.

campionatul national spada feminin amalia tataran campioana nationala 1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii