Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Ziua 3 | Rebeca Cândescu a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți de la Satu Mare Foto: Federația Româna de Scrimă

Ziua 3 | Rebeca Cândescu a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți de la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Sala de Scrimă ”Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduiește în perioada 6-9 februarie ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru cadeți.
Întrecerea are loc la feminin și masculin, la individual și pe echipe, și reunește la start floretiști de la toate cluburile de profil din România.
Astăzi a avut loc proba a treia - floretă feminin individual - la care s-au prezentat 20 de sportive de la CS Satu Mare, CSA Steaua, ACS Balestra București și CSTA București.
În 2018, finala pentru medalia de aur a fost disputată între aceleași sportive ca și în 2017: Rebeca Cândescu (CSA Steaua) și Emilia Corbu (CSTA București). Și în 2018, la fel ca și în 2017, medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către Rebeca Cândescu. Legitimată la CSA Steaua București, Rebeca a trecut în finală de Emilia Corbu, scor 15-4.
Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Maria Ungureanu (CSTA București) și Andreea Gheorghe (CSA Steaua).
Campionatul Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, ediția 2018, se încheie vineri, 9 februarie, cu proba feminină pe echipe.
GALERIE FOTO de la concursul de la Satu Mare puteți vedea AICI.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Media

Lasă un comentariu