Momente amuzante și nu numai, azi, la stadionul Olimpia

Meciul de sâmbătă dimineața dintre Olimpia și ”U” Cluj a fost întrerupt câteva minute, după ce un câine a intrat de mai multe ori pe teren, ”încercând” parcă să dea o mână de ajutor jucătorilor sătmăreni care erau conduși cu 1-0 de clujeni.
Patrupedul a parcurs suprafața de joc de la o poartă la cealaltă de două ori, ba, mai mult, s-a plimbat nestingherit și prin tribune.
În tot acest timp, unii dintre jucători și organizatori au încercat să-l alunge pe câinele care alerga nedumerit prin teren. Într-un final, speriat, patrupedul a părăsit suprafața de joc. Incidentul amuzant a avut loc la mijlocul primei reprize de joc, suporterii prezenți la stadion amuzându-se copios.

După această fază amuzantă, la finalul meciului, Jandarmeria a reținut câteva persoane din galeria oaspete, formată din peste 200 de clujeni care au cântat și încurajat echipa favorită, însă pe parcursul meciului au aruncat de mai multe ori petarde lângă suprafața de joc.
Mai mult, un suporter sătmărean a acuzat jandarmii că l-au bruscat în timp ce se afla cu un copil în brațe. Deocamdată nu am primit vreo informare oficială din parte Jandarmeriei Satu Mare cu privire la incidentele petrecute la finalul meciului.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii