Liga 3 | Csik Tiberiu: ”Victoria de la Cluj dă un impuls mare jucătorilor înaintea meciului cu Bistrița”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Municipal Satu Mare s-a impus la Cluj cu scorul de 2-1 grație golului marcat de Suveg Nandor în prelungirile meciului.

Rezultatele înregistrate în cadrul etapei a XIII-a au avantajat CSM-ul sătmărean, înfrângerea surprinzătoare a celor de la FC Bihor pe terenul puștilor din Șimleu ține echipa pregătită de Csik la doar două puncte de orădeni și la trei de liderul Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, iar înfrângerea Zalăului la Dej îi ține pe sălăjeni la 6 puncte în spatele sătmărenilor.

Antrenorul sătmărenilor a felicitat atitudinea jucătorilor și faptul că au crezut în victorie până la finalul jocului și e convins că dacă vor juca la fel și sâmbătă contra Bistriței vor obține toate cele trei puncte.

csik tiberiu declaratie cluj 1

”Trebuie menționată atitudinea băieților, fiindcă au crezut în victoria de sâmbătă. Din păcate am primit un gol din singurul lor șut pe poartă, dar nici o clipă nu m-am gândit că vom mergem fără puncte de la Cluj Napoca. Mă bucur nespus de mult pentru băieți. Acestă victorie le dă un impuls mare înaintea meciului cu Bistrița. Dacă jucăm așa cum am făcut-o sâmbătă și vom da totul pe teren, atunci nu cred că vom avea adversar”, a declarat antrenorul Csik Tiberiu.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii