smarald tennis club
Baschet | CSM Satu Mare a pierdut dubla amicală cu SCM Timișoara Foto:Sportul Sătmărean/Sebastian Komaromi

Baschet | CSM Satu Mare a pierdut dubla amicală cu SCM Timișoara

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Noua echipă de baschet a CSM Satu Mare, condusă de pe margine de tehnicianul Marius Dobă și cu o parte dintre noile achiziții pe parchet a susținut marți și miercuri, în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare, primele două meciuri amicale în vederea pregătirii sezonului 2017/2018 al Ligii naționale de baschet feminin.
Ambele jocuri au fost câștigate de echipa din Timișoara, nou-promovată în prima ligă de baschet feminin, marți timișorencele impunându-se cu scorul de 67 – 72 (17-25, 14-16, 17-16, 19-15), iar miercuri au învins la o diferență de 17 puncte, 69-52 ().
La finalul meciului de miercuri, am dorit să aflăm care sunt concluziile tehnicianului Marius Dobă după această dublă cu SCM Timișoara:
Care sunt concluziile după primele două jocuri amicale?
  • Marius Dobă: În primul rând nu am putut să concluzionăm foarte multe din cauză că nu am avut toate jucătoarele apte de joc. A trebuit să inventăm pe moment diferite formule de joc, uneori anormale, jucând cu oamenii mari afară și...
Sunteți mulțumit de prestația jucătoarelor?
  • Marius Dobă: Deocamdată sunt mulțumit de fete, pentru faptul că în limita posibilităților au făcut ce le-am cerut, au avut un ritm ok și au demonstrat că trebuie să am încredere în ele și cu siguranță vom face lucruri mult mai bune în campionat. Individual, luând fiecare jucătoare în parte, ele sunt ok și, dacă reușim să rezolvăm accidentările din momentul de față, eu zic că putem forma o echipă mult mai competitivă.
Până la finalul pregătirii toate jucătoarele vor fi apte de joc?
  • Marius Dobă: Este posibil ca o jucătoare să nu poată să revină atât de repede (n.r. Porchia Green) dar sper ca până la meciurile din Cupa României Taneisha Harrison să fie aptă și să joace.
Mai aveți programate și alte meciuri amicale până la primul meci oficial din acest sezon?
  • Marius Dobă: Ne gândim, avem o posibilitate, dar trebuie să stăm de vorbă și să ne hotărâm. Există varianta să mai jucăm un meci amical cu Aradul, însă rămâne să stabilim data de disputare a meciului (n.r. vineri sau sâmbătă).
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca primele meciuri oficiale din acest sezon în Cupa României, miercuri, 27 septembrie și sâmbătă, 30 septembrie, cu “U” Cluj. Prima etapă din Liga Națională de baschet feminin se va disputa în 4 octombrie.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii