Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pompierii sătmăreni, din nou campioni

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare a participat azi la Concursul Scări - ediția 2018 ce a avut loc în localitatea Nyiregyhaza din Ungaria.

Pompierii sătmăreni a participat la această competiție la invitația Direcției Generale a Catastrofelor din județul Szabolcs - Szatmar-Bereg (Ungaria).
La startul competiției s-au aliniat mai multe echipaje ale pompierilor din Ungaria şi echipajul pompierilor sătmăreni, obiectivul fundamental al competiției fiind dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice, necesare intervenţiei în situaţii de urgenţă la clădirile înalte. Întrecerea a constat în urcarea pe scările interioare ale unei clădiri înalte, până la etajul 10, pompierii fiind echipaţi cu costum de intervenţie, cască de protecţie, mănuşi, centură, bocanci de intervenţie și purtând aparatul de respirat cu aer comprimat în funcțiune.
În urma desfășurării competiției, pompierii sătmăreni au obținut următoarele rezultate:
- plt. maj. Demian Marian și sg. maj. Hajdu Cristopher (concurenți la proba pe echipe) s-au clasat pe prima treaptă a podiumului cu timpul de 41 secunde și 42 sutimi;
- plt. adj. Cardoș Gheorghe (individual peste 35 de ani) s-a clasat tot pe pima treaptă a podiumului cu un timp de 42 secunde și 56 sutimi;
- plt. maj. Kompasz Gabriel (individual sub 35 de ani) s-a clasat pe locul IV cu un timp de 43 secunde și 6 sutimi;
Aşa cum ne-au obişnuit de la ediţiile trecute, pompierii sătmăreni au dovedit o bună pregătire fizică, fiind considerați concurenți de top în cadrul acestei competiții.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii