Banner blato Livrare

Oficial | CSM Satu Mare nu va juca în Liga 3

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Federația Română de Fotbal a respins, în această după-amiază, recursul formulat de CSM Satu Mare la hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică și a refuzat astfel înscrierea echipei sătmărene în Liga 3. 

 • ”FRF de a respins recursul CSM Satu Mare și a refuzat astfel înscrierea echipei din Satu Mare în Liga 3. Decizia este una profund imorală și încalcă meritul sportiv. CSM Satu Mare și-a câștigat dreptul de a promova în Liga 3 pe terenul de sport, nu în comisiile FRF. Fotbalul sătmărean va merge mai departe, urmând să punem accent pe Centrul de Copii și Juniori și pe modernizarea bazei sportive”, este mesajul transmis de conducerea clubului CSM Satu Mare.

Având în vedere că vineri începe sezonul 2019/2020 al ligii a patra sătmărene, iar până în această seară clubul sătmărean nu a depus nicio cerere oficială către AJF Satu Mare prin care să solicite înscrierea în Liga 4 sau Liga 5, secția fotbal a CSM Satu Mare rămâne fără competiție pentru sezonul următor... 

Ultima șansă pentru CSM Satu Mare este ca înainte de Comitetul Executiv al AJF Satu Mare, programat vineri, la ora 09:00, să solicite înscrierea în Liga 4 și să fie repartizat în una dintre cele trei serii ale ligii a patra sătmărene sau să se înscrie în Liga 5.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1 comentariu

 • Link la comentariu amygos amygos 23 August 2019

  Din câte echipe sunt in liga a 3-a,doar Satu Mare n-a fost in stare să platească la timp acea garanție!Garantie de 20000 de lei,adică mai puțin de 5000 de euro!!
  Din câte se pare adevărul e altul!Se spune că o persoană importantă din cadrul clubului aflată in stare de ebrietate,a sunat la federație și i-a făcut in toate felurile pe cei din comisia juridică!Iar Federația s-a ambiționat să nu o accepte pe CSM Satu Mare in campionat,chiar dăcă ulterior Primarul l-a sunat pe Burleanu!
  Presa sătmăreană cunoaște aceste ,,detali'',dar toată lumea tace mâlc!Să nu se pună rău cu...puterea!!

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

 1. L 4A
 2. L 4B
 3. L 4C
 4. Liga 5A
 5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii