AJF Satu Mare | Astăzi s-a stabilit data în care va începe Liga 5. Miercuri se va stabili startul Ligii a IV-a Foto: AJF Satu Mare

AJF Satu Mare | Astăzi s-a stabilit data în care va începe Liga 5. Miercuri se va stabili startul Ligii a IV-a

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această dimineață, la sediul AJF Satu Mare a avut loc ședinţa Comitetului Executiv în care, conform discuțiilor din cadrul Adunării Generale de luna trecută, era programată stabilirea componențelor celor trei serii din liga a patra sătmăreană și data în care va începe noul sezon al ligii a cincea.

Nu s-a luat nicio hotărâre cu privirea la campionatul ligii a patra, alcătuirea seriilor amânându-se până miercuri, 14 august, din cauza situaţiei neclare a echipei CSM Satu Mare. Cu toate că astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal a fost stabilită componența celor cinci serii și a avut loc tragerea la sorți a programului Ligii a III-a, sezonul 2019-2020, CSM Satu Mare neregăsindu-se în nicio serie, conducerea clubului sătmărean a făcut apel la hotărârea Comisei de Disciplină și mai speră ca echipa de fotbal să poată participa în noul sezon al ligii a treia.

S-a hotărât, în schimb, ca sezonul 2019/2020 al ligii a cincea să înceapă duminică, 1 septembrie, tragerea la sorți și componenţa seriei/seriilor (?!?) urmând să fie stabilite în data de 23 august, la ora 09:00.

Tot astăzi, Comitetului Executiv din cadrul AJF Satu Mare a hotărât să amâne afilierile/dezafilierile echipelor până la începerea campionatelor și a inventat o nouă competiție destinată juniorilor: ”Memorialul Gheorghe Olah” (competiția națională poartă numele fostului jucător al Olimpiei Satu Mare din perioada 1975-1976 - Gheorghe OLA).

Trecând peste eroarea AJF-ului sătmărean,  înscrierile echipelor pentru campionatele de copii şi juniori C, D, E memorialele Gheorghe Ola şi Gheorghe Ene se vor face până la data de 2 septembrie, ora 12:00, la sediul AJF. Reprezentanţii echipelor înscrise vor fi convocaţi la o şedinţă în data de 3 septembrie, la ora 12:00.

Următoarea şedinţă a Comitetului Executiv va avea loc miercuri, 14 august, la ora 09:00.

ajf

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii