Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Competiția interpenitenciară de fotbal - Cupa Sătmarului a ajuns la ediția a III-a

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a fost gazda Cupei Sătmarului - ediția a III- a, competiție de fotbal destinată persoanelor private de libertate.

La ediția din acest an au participat unitățile din regiunea NV a țării - Oradea, Gherla, Baia Mare, Bistrița și Satu Mare.

Finala s-a disputat între jucătorii Penitenciarului Satu Mare, antrenați de monitorul sportiv, agent șef principal Ciprian Rebegea și echipa Penitenciarului Gherla, oaspeții clasându-se pe prima poziție, în timp ce pe locul 3 s-a clasat Penitenciarul Baia Mare, iar locurile 4 și 5 au revenit Penitenciarelor Oradea, respectiv Bistrița. 

Întreaga competiție s-a desfășurat într-o atmosferă de fair play, fapt remarcat și de cei doi arbitri ai competiției, Sergiu Tăbăcaru și Simon Elek.

Premiile câștigătorilor au constat în cupe, diplome și medalii. Golgeterul turneului a fost desemnat un jucător aparținând unității sătmărene, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 5 goluri.

Festivitatea de deschidere, precum și cea de premiere a fost oficiată de Adrian Ardelean - directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Satu Mare, domnul și de directorul Penitenciarului Satu Mare, comisar șef de penitenciare Romeo Poiană. 

Organizarea evenimentului a fost posibilă cu sprijinul oferit de Direcția Județeană de Tineret și Sport Satu Mare, Asociația Județeană de Fotbal și Liceul cu Program Sportiv Satu Mare. 

Activitatea a avut ca scop dezvoltarea spiritului competitiv și a abilităților sociale care să-i sprijine în reintegrarea în comunitate după liberare. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii