Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Labradorii au câștigat Cupa Moș Crăciun 2018

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sâmbătă, în Sala de sport din Dorolț s-au disputat meciurile ediției 2018 a tradiționalei competiții de fotbal în sală - Cupa Moș Crăciun.

La ediția din acest an s-au înscris 13 echipe la care au jucat peste 150 de jucători profesioniști care evoluează în campionatele din străinătate, jucători din primele trei ligi românești, jucători din fotbalul județean sătmărean, dar și jucători amatori (Cristi Bud, Dumitru Muntean, Carlo Erdei, Cornel Ene, Kanalos Toni, Vasile Pop, Mircea Donca, Paul Cristian, Adrian Micaș, Răzvan Onea, Adrian Rus, Marius Curileac).

Cele 13 echipe participante la ediția din acest an au fost din Satu Mare, Negrești Oaș, Livada, Dorolț și Babța, organizatorii împărțindu-le în trei grupe:

Grupa A: Recolta Dorolț, FCSB, ASP 14, Prietenii;

Grupa B: Power, Il Calcio, FC Atletico, AS Livada;

Grupa C: Roza Oro, Butterfly, Labradorii, Voința Babța, FC Dara; 

În prima parte a zilei s-au disputat, după sistemul fiecare cu fiecare, meciurile din Grupa A și B, la prânz s-au jucat meciurile din Grupa C, iar după ora 16:00 au început fazele eliminatorii. În sferturile de finală s-au calificat Recolta Dorolț și FCSB, din Grupa A, Il Calcio, Power și Livada au trecut mai departe din Grupa B, iar Labradorii, Butterfly și Babța au fost echipele care s-au calificat în sferturi din Grupa C.

Primele trei sferturi de finală s-au decis la loviturile de departajare, FCSB a trecut de Il Calcio, cu scorul de 2-1 (1-1 la finalul timpului regulamentar), Recolta Dorolț a învins cu 3-2 Voința Babța (1-1 la finalul timpului regulamentar), iar Butterfly a câștigat, tot cu 3-2, în fața celor de la Power (2-2 la finalul timpului regulamentar). Labradorii au fost singurii care s-a calificat în semifinale fără să ajungă la loviturile de departajare, echipa lui Vasile Pop învingând cu 4-1 AS Livada, singura echipă alcătuită exclusiv din jucători de la echipa care evoluează în Liga 4.

Programul semifinalelor a fost stabilit prin tragere la sorți, Labradorii și Recolta Dorolț întâlnindu-se în prima semifinală, iar la finalul unui joc spectaculos, Labradorii s-au impus fără probleme, scor 4-2, Vasile Pop și Bogdan Faur marcând câte o dublă. În cea de-a doua semifinală s-au întâlnit puștii de la FCSB și Butterfly, în marea finală calificându-se ”italienește” cei de la Butterfly, unicul gol al meciului fiind marcat de fostul jucător de la CFR Cluj, Cristi Bud.

În finala mică s-au marcat cele mai multe goluri din fazele eliminatorii ale competiției, Recolta Dorolț a condus cu scorul de 2-0 (Meșter Nandor și Drumar Arnold), însă pușții de la FCSB au întors rezultatul și s-au impus cu scorul de 4-2, jucătorul celor de la CS Afumați, Răzvan Onea, reușind o triplă.

În marea finală s-au întâlnit Labradorii și Butterfly, iar la finalul unui meci antrenant, disputat pe durata a doua reprize a câte 15 minute, oșenii s-au impus cu scorul de 3-1, Lucian Homorozan, Vasile Pop și Bogdan Faur fiind marcatorii Labradorilor, unicul gol al celor de la Butterfly fiind marcat de Cristi Bud.

La finalul competiției, echipele câștigătoare au fost premiate de organizatori cu diplome, cupe, medalii și premii în bani. De asemenea, au fost acordate diplome și trofee pentru cei mai buni jucători ai turneului, Sebastian Moroz câștigând Trofeul Ștefan Bathory - cel mai bun portar, Vasile Pop a câștigat Trofeul Daniel Prodan - cel mai bun jucător, iar Trofeul Gabi Both pentru golgheterul competiției i-a revenit lui Cristi Bud.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii