Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Baschet | Prima victorie pentru CSM 2 Satu Mare în Liga 1 Foto: Valentin Păduraru

Baschet | Prima victorie pentru CSM 2 Satu Mare în Liga 1

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit astăzi duelul dintre echipele secunde ale CSM Satu Mare și ICIM Arad, meci din cadrul etapei a II-a din Liga I la baschet feminin.
După înfrangerea din meciul de debut de săptămâna trecută de la Oradea, 66-35, în fața echipei CSM CSU Oradea, astăzi sătmărencele au obținut prima victorie din acest sezon, 77-73.
A fost o victorie muncită care a fost obținută pe final, oaspetele câștigând primele trei sferturi (Sfert 1: 16-18, Sfert 2: 16-18, Sfert 3: 18-21), însă ultimul sfert a fost adjudecat de tinerele jucătoare sătmărence cu scorul de 27-16.
În meciul de astăzi, pentru CSM 2 Satu Mare au jucat și trei fete de la echipa care evoluează în Liga Națională, iar experiența acestora și-a spus cuvântul, Flavia Ferenczi marcând 28 puncte, Renata Szmutku, 20 puncte, iar Valentina Bolba, 9 puncte.
Echipa a doua a CSM Satu Mare este antrenată de Adriana Pricop și are în componență 11 jucătoare dintre care opt sunt U16, iar acestora li se pot alătura oricând jucătoarele de la echipa care evoluează în Liga Națională.
CS Municipal 2 Satu Mare 77 - 73 Univ. Goldis ICIM 2 Arad (16-18, 16-18, 18-21, 27-16)
CSM 2 Satu Mare: Valentina Bolba, Eszter Kallai, Annamaria Kadar, Teodora Maier, Simona Dan, Kitti Szilagyi, Elena Oros, Denisa Bor, Melisza Medvei, Laura Bota și Adriana Pricop.
În sezonul competițional 2016-2017 al Lgii I la baschet feminin sunt înscrise 17 echipe care au fost împărțite în trei grupe. În Seria B a Ligii 1, cea din care face parte și formația sătmăreană, doar două echipe din cele șapte au drept de promovare, celelalte cinci fiind echipe satelit.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu