smarald tennis club

Liga 3 | CSM Olimpia Satu Mare a pierdut la Sighetu Marmaţiei, după ce a condus din minutul 10

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă după-amiază, pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmației s-a disputat cel mai interesant și echilibrat meci al etapei, gazdele primind vizita CSM-ului sătmărean.

Înaintea jocului de sâmbătă, sătmărenii ocupau locul 2 în clasamentul seriei (26 puncte), iar maramureșenii locul 4, cu 8 puncte mai puțin. În meciul tur, echipa din Sighet a administrat sătmărenilor prima înfrângere a sezonului, Mansour marcând o dublă.

Meciul a început foarte bine pentru sătmăreni, care au deschis repede scorul prin Samake Moussa (min. 10), după o lovitură de colț, gazdele au fost aproape de egalare în minutul 12, după o eroare a portarului Moldovan, care a fost păcălit de starea gazonului și a lovit de două ori mingea la o lovitură depoartă, însă CSM-ul Sighetean nu a fructificat lovitura liberă de pe linia careului mic. Gazdele au fost din nou aproape de gol în minutul 25, Emanuel Dat executând aproape perfect o lovitură liberă din colțul careului de 16m, mingea lovind încheietura barelor lui Modovan, iar în minutul 30, CSM-ul sătmărean a avut un gol anulat (offside). Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 35, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Mensah Emmanuel, după care au mai avut câteva ocazii de a trece în avantaj, însă Moldovan a fost inspirat și s-a intrat la cabine la egalitate, 1-1.

Prima ocazie mare a reprizei secunde a avut-o CSM-ul sătmărean, însă Alin Burdeț nu a reușit să-l învingă pe portarul Iosif Berințan (min. 60), iar după șapte minute gazdele au întors rezultatul prin golul marcat de Cătălin Șofroni, abia intrat pe teren, care l-a învins pe Moldovan cu un șut de la marginea careului de 16m și a adus victoria echipei din Sighet, 2-1.

Vineri după-amiază s-au disputat primele două jocuri din etapa a XIV-a a ligii a treia, ambele încheindu-se cu același scor, 1-1. Victoria Carei s-a văzut egalată pe final de meci la Baia Mare, iar Minerul 1947 Ocna Dej a egalat Sănătatea Cluj la începutul reprizei secunde.

Liga 3 | Seria 10 | Etapa 14 | CSM Sighetu Marmaţiei 2 - 1 CSM Olimpia Satu Mare (1-1)

Marcatori: Cătălin Șofroni (min. 67)/Mensah Emmanuel (min. 35, pen.)/Samake Moussa (min. 10);

Stadion: Solovan (Sighetu Marmaţiei);

Arbitru: Apetrei Cosmin (Roznov);

Asistenți: Noroc Mihaita Adrian (Botoşani) și Turcanu Ionuț (Coţuşca);

Delegat de joc: Gabor Tiberiu (Reghin);

Observator arbitri: Ciglenean Mircea (Cluj-Napoca);

CSM Sighetu Marmaţiei: Iosif Berințan - Gheorghe Tomșa, Raul Hreniuc, Dacian Dunca (cpt.), Abdullah Razak, Florin Simion, Andreas Deivid, Emanuel Dat, Iannis Negruț, Mitrucsak Leonardo, Mensah Emmanuel;   

Rezerve: Leonard Mureșan - Cătălin Șofroni, Gabriel Bor, Alexandru Zaharia, Samuel Urdea, Daniel Anchidin, Denis Matis, Marco Toma, Andrei Giamănu; 

Antrenor: George Zima;

CSM Olimpia Satu Mare: Denis Moldovan - Paul Copaci, Florin Mureșan, Alin Burdeț, Cătălin Oanea, Denis Lazăr, Viorel Chinde, Zsiga Ervin (cpt.), Adrian Micaș, Nandor Pop, Samake Moussa;

Rezerve: Rareș Oșan - Sofian Țânțaș, Raul Vidrășan, Veress Zsombor, Răzvan Prodan, Raul Apăi, Andrei Pop, Mihai Lazăr;

Antrenor: Cosmin Iuhas;

 

Rezultate Liga 3 | Seria 10 | Etapa 14:

Vineri, 24 noiembrie: 
Sâmbătă, 25 noiembrie:

 

Clasament Liga 3 | Seria 10:

1. SCM Zalău 33p
2. CSM Olimpia Satu Mare 26p
3. Lotus Băile Felix 23p
4. CSM Sighetu Marmaţiei 21p
5. Crişul Sântandrei 18p
6. CSM Victoria Carei 17p
7. Minerul 1947 Ocna Dej 16p
8. Sănătatea Servicii Publice 15p
9. Olimpia MCMXXI Satu Mare 13p
10. Minaur Baia Mare 9p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii