smarald tennis club
Spadă | Ana Tomșa a obținut cea mai bună clasare pentru România la Campionatul Mondial de Scrimă Foto: FIE - International Fencing Federation

Spadă | Ana Tomșa a obținut cea mai bună clasare pentru România la Campionatul Mondial de Scrimă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 12-20 aprilie 2024, România participă cu o delegație numeroasă la Campionatul Mondial de Scrimă pentru cadeți și juniori I, de la Riad (Arabia Saudită). Printre sportivii participanți se regăsesc și două sătmărence, Johanna Kurtinecz și Ana Tomșa. 

Luni dimineață au intrat pe planșă sportivele din lotul național de spadă feminin juniori, iar sătmăreanca Ana Tomșa a obținut cea mai bună clasare din delegația României - locul 42. CONSTANTIN Natalia s-a clasat pe locul 58, SONT Emma - locul 80, iar BADEA Erica - locul 85.
Pe tabloul de 128, Ana a trecut de TORREGO Martina (Spania) cu scorul de 12-11, iar pe tabloul de 64 a fost învinsă de franțuzoaica FRANCILLONNE Oceane (15-6), care ulterior a câștigat titlul de campioană mondială. Cealaltă finalistă a competiției, YIN Julia (Canada), a eliminat-o tot în turul doi pe CONSTANTIN Natalia (15-6).

ana tomsa campionatul modial de scrima 1

ana tomsa campionatul modial de scrima 2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii