smarald tennis club

Liga 4 Elite | Seria A | În weekend începe sezonul de primăvară. Programul, obiectivele și loturile primelor clasate

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Perioada de pregătire a echipelor din liga de elită a fotbalului județean sătmărean s-a încheiat, iar în weekend sunt programate primele jocuri din sezonul de primăvară. 

Antrenorii echipelor fruntașe din cele două serii ale ligii de elită au avut o perioadă destul de lungă de pregătiri, în care au disputat jocuri amicale și au încercat să găsească cele mai bune formule de echipă pentru startul sezonului de primăvară, iar sâmbătă și duminică se vor vedea rezultatele muncii din perioada de pregătiri.

Pentru a afla care este starea de spirit la echipele cu pretenții la promovare sau cel puțin de accedere în play-offul competiției, lotul de jucători, plecările și sosirile, pe parcursul săptămânii premergătoare startului părții a doua a sezonului 2021/2022 am discutat cu antrenorii echipelor clasate pe primele trei locuri din cele două serii.

Seria A a ligii de elită sătmărene este condusă de Talna Orașu Nou cu 25 puncte. Echipa pregătită de Bogdan Faur a obținut 8 victorii în prima parte a sezonului, meciul din prima etapă cu Recolta Dorloț l-a încheiat la egalitate și a pierdut cu Energia Negrești. Talna are cele mai puține goluri încasate (5) și a marcat 27 goluri.

Locul secund este ocupat de Energia Negrești, cu 23 puncte, 7 victorii și 2 egaluri și o înfrângere, 31 goluri marcate și 13 goluri încasate.

Pe locul trei se situează Olimpia Satu Mare 1921, care a acumulat 22 puncte, 7 victorii, un egal și două înfrângeri. Sătmărenii au marcat 21 goluri și au primit 8 goluri.

 

Talna Orașu Nou:

”În prima parte a perioadei de pregătire am întâmpinat dificultăți cu terenurile de antrenament, am fost nevoiți să facem antrenament în sală până prin 10 martie. Am reușit să ne completăm lotul cu cinci jucători după plecările suferite în această iarnă, toți sunt jucători care au jucat în ligile superioare și care sperăm să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Obiectivul nostru este acela de a juca un fotbal plăcut ochiului, exact ca în turul campionatului, iar la final să ne clasăm în partea de sus a clasamentului, așa cum a reușit Talna Orașu Nou în ultimele sezoane. 

Personal cred că o clasare pe podium la finalul play-off-ului ar fi un lucru bun pentru noi, având în vedere investițiile celorlalte echipe. Avem tot sprijinul domnului președinte, domnului primar și Consiliului Local Orașu Nou, iar pe această cale doresc să le mulțumesc în numele echipei.

Va fi un play-off foarte echilibrat, cu 6-7 echipe care sunt bine organizate și care au în componență jucători de valoare.

Legat de meciul din prima etapă a returului, dacă e să comparăm bugetele celor două echipe, Negreștiul pleacă favorită clară, dar totul se va juca pe teren, unde prin ambiție, dăruire și determinare valorile se pot echilibra. Cei de la Oașul au un atuu foarte important în persoana lui Vasile Pop, care de departe este cel mai bun jucător de la nivelul Ligii a patra Elite, un jucător care poate face oricând diferența prin execuțiile sale. Sperăm că vom reuși să-l blocăm”, ne-a transmis antrenorul Bogdan Faur.

Portari: Miclea Daniel, Balla Edward;

Jucători de câmp: Rareș Demian, Radu Zaharie, Gavaller Armand, Oros Adrian, Denis Filip, Kovacs Nandor, Erdei Sandor, Erdei Attila, Bute Janos, Racz Nicolae, Creangă Cosmin, Fedorca Michel, Bere Casian, Bandula Raini, Opriș Ioan, Faur Bogdan, Macovei Gabriel, Torz Dumitru;

Plecări: Bonea Alex (CSM Satu Mare), Rolland Vajda (Csm Satu Mare), Leonardo Mîndruț (Recolta Dorolț), Boje Florin (plecat în Austria), Silaghi Mario (plecat la Academia de Poliție).

Sosiri: Racz Nicolae (CSM Sighetu Marmației), Gavaller Armand (CSM Sighetu Marmației), Creangă Cosmin (CSM Sighetu Marmației - junior), Bandula Raini (Progresul Șomcuta Mare), Opriș Ioan (ultima data la Fotbal Comuna Recea).

 

Energia Negrești:

”Am încheiat pregătirile pentru retur cu un joc pe teren propriu cu Știința Beltiug, un joc bun făcut de noi, încercând să pregătim jocul cu Talna Orașului Nou din weekend. Mă bucur că am încheiat cu bine această perioadă mai dificilă, cu antrenamente intense la sala de forță și pe teren, fără accidentări, acest lucru fiind cel mai important în această perioadă si suntem dornici să începem meciurile oficiale după această perioadă de pauză.

În partea a doua a sezonului, este clar, vrem să terminăm pe primul loc în seria noastră și să începem play-off-ul cu trei puncte, pentru că acolo va conta fiecare punct. Bineînțeles că ne dorim să câștigăm play-offul și să mergem la baraj, iar de acolo să promovăm în Liga 3”, ne-a transmis antrenorul Vasile Pop. 

Portari: Danciu Gabriel, Răzvan Pop, Gergely Andrei Canalos Laurențiu;

Fundași: Pop Teodor, Dacian Dunca, Lupu Razvan, Pop Lucian, Pop Marius, Vlad Negrean, Ilban Daniel, Iancau Catalin, Dragus Ionut, Husti Ioan;

Mijlocași: Homorozan Lucian, Chiver Alexandru, Giurgiu-Potcoava Valer, Berindea Cosmin, Pomean Bogdan, Gherghel Mihai, Stan Sebastian, David Medve, Toma Marco, Cirja Dorin;

Atacanți: Goja Flaviu, V. Pop, Dragus Ghita, Antonio Sas, Lohan Lucian;

Plecări: Ciocan Lucian, Huja Vlad, Solomeș Gheorghe, Deac Mihai, Darius Bacanu, Berinde George, Balogh Sebastian, Seleveschi Petrișor;

Sosiri: Danciu Gabriel (ACS Gloria Tăuții Măgherăuși) Negrean Vlad (Turul Micula), Dacian Dunca (Minaur Baia Mare), Iancău Cătălin (Progresul Șomcuta Mare) Giurgiu-Potcoava Valer (Minaur Baia Mare), Berindea Cosmin (Minaur Baia Mare), Toma Marco (Progresul Șomcuta Mare), Cirja Dorin (CSM Sighetu Marmației);

 

Olimpia Satu Mare 1921:

”Perioada de pregătire a fost una bună, am început antrenamentele la jumătatea lunii ianuarie și avem șase meciuri amicale jucate. Nu avem probleme medicale majore, toți jucătorii sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru reluarea campionatului. 

Pentru partea a doua a sezonului ne propunem în primul rând să obținem toate punctele din cele patru etape rămase din sezonul regular pentru a intra în play-off de pe o pozitie superioară. Bineînțeles, obiectivul pe care îl avem este câștigarea campionatului județean și avem încredere că băieții vor da totul pe teren pentru a ne atinge obiectivul.

Tocmai pentru a ne atinge acest obiectiv am perfectat primele transferuri încă din luna decembrie. La capitolul veniri îi avem pe Alex Șugar, portar împrumutat de la SCM Zalău, fundașii Markusz Varga, Robert Chifor și Gabriel Lipai, mijlocașii Martin Jakab, Claudiu Soproni și Omar Gonzalez.

La plecări sunt Ryan Radwan, Adrian Sabau, Lucian Dascăl, Mihai Sician, Mate Varga, Cătalin Sabau și Ciprian Lauruk.

Primul meci îl avem pe teren propriu împotriva Recoltei Dorolț, este important să începem cu dreptul și îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare alături de #GalbenAlbaștrii pentru că uniți suntem de neoprit”, ne-a transmis oficialul Olimpiei, Sergiu Tăbăcaru.

Lotul disponibil pentru partea a doua a sezonului:

Portari: Alex Șugar, Vlăduț Duca, Tamas Mezei; 

Fundași: Alin Gombar, Alin Lung, Markus Varga, Gabriel Lipai, Călin Turșuc, Robert Chifor, Florin Palinceac; Mijlocași: Evran Akman, Roger Kecskes, Zoltan Mizsei, Martin Jakab, Raul Ștef, Haidu Denis, Antonio Gnandt, Darius Catricicău, Omar Gonzalez; 

Atacanți: Erich Srepler, Ionuț Rus;

 

Program Liga 4 Elite | Seria A | Etapa 11:

Luceafărul Decebal - Unirea Păuleşti

Olimpia Satu Mare 1921 - Recolta Dorolţ

Ştiinţa Beltiug - Turul Micula

Talna Oraşu Nou - Energia Negreşti 

 

Clasament Liga 4 Elite | Seria A:

1. Talna Oraşu Nou 25p

2. Energia Negreşti 23p

3. Olimpia Satu Mare 1921 22p

4. Recolta Dorolţ 20p

5. Unirea Păuleşti 12p

6. Ştiinţa Beltiug 9p

7. Turul Micula 6p

8. Luceafărul Decebal 0p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Joi, 24 Martie 2022 21:11

Lasă un comentariu

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. Elite
  2. Liga 4 A
  3. Liga 4 B
  4. Liga 5
Team
Played Points
1 Oașul 1969 Negrești 19 45
2 Talna Oraşu Nou 20 44
3 Recolta Dorolţ 19 40
4 FC Unirea Tăşnad 19 40
5 Ştiinţa Beltiug 19 37
6 Sportul Botiz 19 34
7 Fortuna Căpleni 18 22
8 Turul Partium 17 18
9 Schwaben K. Cămin 19 13
10 AS Căpleni 18 7
11 Someşul Odoreu 19 0
Team
Played Points
1 Frohlich Foieni 15 36
2 Crasna Moftinu Mic 15 35
3 Someşul Oar 15 34
4 Platanul Marna 14 29
5 Recolta Sanislău 14 28
6 Kneho Urziceni 14 22
7 Stăruinţa Berveni 13 19
8 Real Andrid 15 18
9 Schamagosch Ciumeşti 14 14
10 Voinţa Doba 14 10
11 CSM Victoria Carei II 14 9
12 Viitorul Lucaceni 14 9
13 AS Ghenci 14 5
14 Unirea Pişcolt 1 0
Team
Played Points
1 CSM Satu Mare II 12 33
2 Victoria Apa 13 27
3 Voinţa Lazuri 11 20
4 Voinţa Turţ 11 19
5 Recolta Dorolț II 12 16
6 Cetate Ardud 12 14
7 Înfrăţirea Tarna Mare 11 12
8 Dacia Medieşu Aurit 11 12
9 Codreana Homoroade 11 12
10 Sporting Culciu 10 1

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii