smarald tennis club

Liga 3 | CSM Olimpia Satu Mare a transferat un fundaș cu experiență și doi tineri mijlocași

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anunțată de Sportul Sătmărean, încă de anul trecut, venirea lui Emanuel Negru la CSM Olimpia Satu Mare s-a concretizat astăzi!

După ce la începutul săptămânii s-a confirmat revenirea lui Mansour, anunțată în exclusivitate de Sportul Sătmărean anul trecut, astăzi, conducerea clubului a anunțat că s-a înțeles cu fundașul central Emanuel Negru.

”Fundașul central Emanuel Negru are deja o experiență în Liga a 3-a. Originar din Huedin, jucătorul de 28 ani și-a început cariera la Sănătatea Cluj-Napoca, după care s-a transferat la Someșul Dej. După trei ani a ajuns la Minerul Ocna Dej, pentru care a evoluat până în decembrie, anul trecut”, a transmis CSM Olimpic Satu Mare.

Tot astăzi, CSM-ul sătmărean a mai transferat doi tineri juniori crescuți la Academia de Fotbal U Cluj–Luceafărul și care vor evolua pentru echipa de fotbal până la finalul acestui sezon. 

Mijlocașul Septimiu Kolbasz (19 ani) a făcut junioratul la Academia de Fotbal U Cluj–Luceafărul, iar în anul 2022 a jucat în tricoul naționalei U18, an în care a jucat și primele meciuri la o echipă de seniori - Minerul Ocna Dej - formație la care a evoluat până în decembrie, anul trecut.

Mijlocașul Alin Ferenți (18 ani) a făcut și el junioratul la Academia de Fotbal U Cluj–Luceafărul, iar în acest sezon a jucat la Gloria Bistrița-Năsăud.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii