smarald tennis club

Liga 3 | CSM Olimpia Satu Mare se va pregăti pe plan local și va juca 7 meciuri amicale 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele trei reprezentante ale județului Satu Mare în liga a treia sunt încă în vacanța de iarnă, însă în următoarea perioadă vor intra rând pe rând în programul de pregătire.

Primii care vor începe perioada de pregătire pentru partea a doua a sezonului sunt jucătorii careieni, iar după o săptămână se va reuni și CSM-ul sătmărean. Astfel, luni, 15 ianuarie, fotbaliștii sătmăreni vor efectua vizitele medicale la Baia Mare, iar marți, 16 ianuarie, la ora 10:00, va avea loc reunirea lotului la Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”. Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 11:00, pe terenul sintetic al Bazei Sportive ”Dinamo” din municipiul Satu Mare va avea loc primul joc școală al CSM-ului sătmărean.

La fel ca în perioada de vară, echipa pregătită de Cosmin Iuhas se va pregăti și în această iarnă pe plan local, sătmărenii urmând să efectueze în perioada 5-10 februarie un cantonament pe plan local, cu câte două antrenamete zilnice. De asemenea, până la reluarea sezonului de primăvară, CSM Olimpia Satu Mare va juca șapte meciuri amicale, după următorul program:

  • 27 ianuarie (11:00): CSM Olimpia Satu Mare - Minaur Baia Mare (Baza Dinamo)
  • 3 februarie (14:00): Unirea Ungheni - CSM Olimpia Satu Mare (teren sintetic Ungheni)
  • 6 februarie (17:00): CSM Olimpia Satu Mare - CSM Sighetu Marmației (Baza Dinamo)
  • 9 februarie (11:00): CSM Olimpia Satu Mare - Lotus Băile Felix (Baza Dinamo/Felix)
  • 17 februarie (11:00): CSM Olimpia Satu Mare - FC Bihor Oradea (Baza Dinamo)
  • 24 februarie (12:00): DAC Debrecen (Liga 3) - CSM Olimpia Satu Mare (Ungaria)
  • 2 martie (11:00): CSM Olimpia Satu Mare - Oașul Negrești (Baza Dinamo)

 

Imediat după finalul sezonului de toamnă, conducerea echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a început evaluarea lotului de jucători, iar la mijlocul lunii decembrie 2023 a anunțat despărțirea de patru jucători. Este vorba despre Alexandru Mărieș, Răzvan Lazăr, Daniel Vereguț și Gabriel Mureșan. Pe surse am aflat că se mai discută despărțirea de alți jucători, dar și pentru aducerea unor jucători noi care să pună umărul la îndeplinirea obiectivului echipei. De altfel, așa cum scriam în exclusivitate la finalul anului trecut, la echipa urmează să revină Gueye Mansour, dar și Emanuel Negru, fundașul de la Minerul 1947 Ocna Dej. 

CSM Olimpia Satu Mare a încheiat anul 2023 pe locul 2 în clasamentul Seriei 10, cu 29 puncte. Echipa pregătită de Cosmin Iuhas a obținut opt victorii (Crişul Sântandrei, Sănătatea Servicii Publice (2), Minaur Baia Mare (2), Crişul Sântandrei, Olimpia MCMXXI Satu Mare,  Lotus Băile Felix), cinci rezultate de egalitate (Olimpia MCMXXI Satu Mare, Lotus Băile Felix, CSM Victoria Carei, Minerul 1947 Ocna Dej, SCM Zalău) și a suferit două înfrângeri în fața celor de la CSM Sighetu Marmaţiei.

Pe parcursul primelor 15 etape ale sezonului 2023/2024, CSM-ul sătmărean a marcat 25 de goluri (al doilea cel mai bun atac din serie) și a încasat 17 goluri, încheind anul 2023 cu un golaveraj de +8.

În ultimele trei etape ale sezonului regular, CSM Olimpia Satu Mare va juca două meciuri pe teren propriu, cu CSM Victoria Carei (9 martie) și SCM Zalău (23 martie) și va juca în deplasare la Minerul 1947 Ocna Dej (16 martie).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii