smarald tennis club

Liga 3 | Cosmin Iuhas ”Așteptăm cu mare încredere începutul de campionat”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vineri, de la ora 18:00, sunt programate primele meciuri oficiale din cadrul noului sezon al ligii a treia.

Joi, la prânz, la Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”, antrenorul echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Cosmin Iuhas, și căpitanul echipei, Zsiga Ervin, au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre perioada de pregătire premergătoare noului sezon, dar și despre primul meci din sezonul 2023/2024 de sâmbătă, 26 august, cu nou-promovata ACS Crișul Sântandrei.

La fel ca la instalarea în funcția de antrenor, Cosmin Iuhas a venit singur la conferința de presă premergătoare noului sezon, nici directorul tehnic al echipei de fotbal, nici directorul clubului nedorind să se afișeze alături de antrenorul Iuhas… Deși în comunicatele de presă agramate, jucătorii sunt antrenați de ”cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian”, la conferințele de presă ”cuplul” nu participă împreună. Probabil directorul tehnic nu se coboară la nivelul jurnaliștilor de provincie, deși nu demult declara că dorește să aibă o ”relație corectă cu cei din presă”

”Au fost șapte săptămâni în care am încercat să formăm un lot și o echipă cât mai competitivă, cât mai omogenă, un vestiar cât mai puternic și cât mai pregătit pentru ceea ce ne așteaptă de sâmbătă încolo. Cred că în mare parte am reușit. Așteptăm cu mare încredere începutul de campionat. Tot ce am lucrat în aceste șapte săptămâni, sper să se reflecte în jocul de sâmbătă și în jocurile care urmează în campionat. 

Adversarul de sâmbătă este o echipă nou promovată, cu câțiva jucători de experianță. Aici mă refer în primul rând la Oros și Hora, doi jucători care au meciuri și în cupe europene. Dar asta nu trebuie să ne sperie. Suntem pregătiți să facem trei puncte și să începem campionatul cu dreptul. Pentru mine, obiectivul pe care mi-l propun este să câștig fiecare meci. Primul meci e cel mai important. Cred că echipa și băieții care sunt în acest vestiar au capacitatea să obțină obiectivul pe care l-a propus conducerea și staff-ul tehnic. Pentru asta trebuie să câștigăm fiecare joc”, a transmis antrenorul Cosmin Iuhas.

 

Mă bucur că mai încep un nou sezon aici la CSM Olimpia Satu Mare. Aștept cu nerăbdare meciul de sâmbătă. Ne gândim pozitiv, ne-am pregătit bine, avem mulți băieți tineri în lot dornici de performanță. Sunt sigur că vom începe cu dreptul. Avem noroc să jucăm primul meci din noul sezon acasă, în fața propriilor suporteri, pe care-i așteptăm în număr cât mai mare, să fie o atmosferă plăcută în stadion, iar noi să adunăm cele trei puncte.

Dacă vom aborda fiecare meci așa cum ne dorim cu toții, părerea mea este că avem șanse mari să terminăm în primele două locuri în serie. Mă bucur că în serie avem mai multe echipe din zonă, în acest fel fiecare meci poate fi unul cu atmosferă bună”, a declarat Zsiga Ervin.

Program Liga 3 | Seria 10 | Etapa 1:

Vineri, 25 august (18:00):
  • Minaur Baia Mare - CSM Sighetu Marmaţiei
  • Olimpia MCMXXI Satu Mare - Sănătatea Servicii Publice
  • Lotus Băile Felix - SCM Zalău
Sâmbătă, 26 august (18:00):
  • CSM Olimpia Satu Mare - Crişul Sântandrei
  • CSM Victoria Carei - Minerul 1947 Ocna Dej

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii