Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Volei pe plajă | Aur pentru Adriana Matei și Beata Vaida la CEV Beach Volleyball Satellite Larnaca Foto: beachvolleyball.ro

Volei pe plajă | Aur pentru Adriana Matei și Beata Vaida la CEV Beach Volleyball Satellite Larnaca

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Continuă prestațiile foarte bune ale sportivelor de la CSM Satu Mare, Beata Vaida/ Adriana Matei în turneele satelit din circuitul CEV, iar după locul doi obținut în urmă cu două săptămâni la Ljubljiana, astăzi au câștigat prima medalie de aur, la Larnaca.
Pornite din calificări, unde au trecut cu scorul de 2-1 de perechea din Cehia Rehackova/ Dostatova, Adriana Matei și Beata Vaida au obținut sâmbătă două victorii pe tabloul principal al turneului de la Larnaca, 2-0, cu norvegiencele Kjoelberg/ Hjortland (25-23, 21-18) și 2-1 cu surorile ucrainene Makhno (12-21, 21-13, 15-12).
În sferturile de finală, Matei și Vaida le-au învins pe nemțoaicele Ittlinger/Arnhold, cu scorul de 2-0 (21-12, 22-20), iar în semifinale au trecut de rusoicele Abalakina/Dabizha, 2-0 (21-18, 21-18).
În marea finală, echipa Națională a României a reușit să treacă de reprezentanta Poloniei, compusă din Kolosinska si Gruszczynska, cu scorul de 2-1 (19-21, 21-12, 15-11).
Medalia de aur obținută de sătmărencele Adriana Matei și Beata Vaida la Satelitul de la Larnaca este cea mai bună performanță obținută de voleiul romanesc de plajă!
Felicitari fetelor și lui Adrian Pricop, antrenorul României!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu