Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volei pe zăpadă | Beata Vaida și Adriana Matei au câștigat o nouă etapă a CEV Snow Volleyball European Tour

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Sătmărencele Beata Vaida și Adriana Matei au câștigat o nouă etapă a CEV Snow Volleyball European Tour, etapă ce s-a desfășurat în acest weekend în Turcia la Bursa/ Uludag.
Cele două sportive de la CSM Satu Mare au reprezentat România și s-au întrecut cu alte șapte echipe din Rusia, Turcia și Georgia. În primul tur al competiției Beata și Adriana au avut liber, iar în primul meci au fost învinse de rusoaicele Khakimzanova/ Dayanova cu 2-1 (11-7, 9-11, 7-11). În meciul următor le-au învins pe turcoaicele Bektas/ Yilmaz cu 2-0 (11-8, 11-5), iar în semifinale au trecut de o altă echipă din Turcia (Vence/ Sencel) tot cu 2-0 (11-5, 11-7).
În marea finală s-au reîntâlnit cu echipa din Rusia, iar de această dată fetele pregătite de Adrian Pricop și-au luat revanșat și au câștigat cu scorul de 3-0 (11-4, 11-2, 11-7) adjudecându-și astfel și premiul de 1.000 euro oferit de organizatori câștigătorilor.
Sătmărencele sunt la al doilea concurs de volei pe zăpadă câștigat în acest an, după ce în urmă cu două săptămâni au câștigat competiția de la Erciyes (Turcia).
Beata Vaida și Adriana Matei împreună cu antrenorul Adrian Pricop își continuă în Turcia pregătirile pentru Europeanul U22 și Mondialul U21 de volei pe plajă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Media

Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu