Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volei pe zăpadă | Adriana Matei și Beata Vaida au câștigat prima etapă a CEV Snow Volleyball European Tour

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Prima etapă a CEV Snow Volleyball European Tour a avut loc în acest weekend în Kayseri - Turcia și a fost câștigată de sportivele sătmărence Adriana Matei și Beata Vaida.
La această competiție s-au înscris zece echipe, șapte din Turcia, una din Slovacia și echipa formată din sătmărencele pregătite de antrenorul Adrian Pricop. În primul tur, Adriana Matei și Beata Vaida au trecut cu scorul de 2-0 (11-4, 11-3) de turcoaicele Duman și Baran, în turul doi au învins cu 2-1 (16-14, 9-11, 9-11) echipa din Slovacia (Poszmikova/Elekova), iar în turul trei au învins o altă echipă din Turcia (Vence/Sencel), tot cu scorul de 2-0 (11-9, 11-4).
În semifinale, sătmărencele au întâlnit din nou echipa din Slovacia pe care le-au învins și de această dată, însă cu 2-0 (11-9, 11-4), iar în marea finală au întâlnit echipa din Turcia formată din Nezir/Cetin. A fost o finală disputată în care Adriana și Beata au câștigat primele două seturi (11-7, 20-18), turcoaicele au revenit și au câștigat setul trei (14-12), însă ultimul set le-a revenit sătmărencelor (11-8) care au câștigat finala cu scorul de 3-1 și premiul de 1.000 euro pus la dispoziție de organizatori.
Următoarea etapă a CEV Snow Volleyball European Tour va a vea loc săptămâna viitoare în Spindleruv Mlyn - Cehia
.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii