smarald tennis club

Smarald Tennis Club - Cel mai nou și modern club de tenis din municipiul Satu Mare și-a deschis porțile 

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

”Smarald Tennis Club” - cel mai nou și modern club de tenis din municipiul Satu Mare și-a deschis porțile, iar odată cu marea deschidere este programat și primul turneu de tenis de câmp - New Play Satu Mare - la care participă 46 de sportivi din Satu Mare, Zalău, Cluj, Seini și Baia Mare.

Clubul este situat în incinta complexului de locuințe Smarald City de pe str. Botizului nr. 49 N și stabilește un nou standard în ceea ce privește facilitățile și serviciile pentru iubitorii de tenis din întreaga zonă. 

Cu trei terenuri noi de zgură, Smarald Tennis Club oferă nu doar o experiență de joc de neegalat, ci și un cadru elegant și primitor. Vestiarele separate pentru femei și bărbați asigură confortul și intimitatea necesare înainte și după meci, în timp ce barul atrăgător invită la relaxare și socializare după o sesiune intensă de antrenament sau joc.

smarald tennis club satu mare 1

La Smarald Tennis Club găsiți și un loc de joacă dedicat pentru copii și un teren de minibaschet, astfel că întreaga familie poate petrece timp de calitate și poate cultiva pasiunea pentru sport.

Oferta de închiriere a terenurilor (dotate cu instalație de nocturnă), fie pentru o oră, o lună sau pentru un sezon, deschide ușile pentru toți cei dornici să-și îmbunătățească abilitățile sau să se bucure pur și simplu de un joc plin de distracție.

Grație celor doi antrenori experimentați, Bogdan Cetereș și Sorin Seioan, Smarald Tennis Club oferă nu doar terenuri de joc, ci și oportunități de învățare și dezvoltare continuă. Indiferent dacă sunteți la început de drum sau aspirați la performanță, acești antrenori cu experiență vă vor ghida și inspira.

Deschiderea oficială a celui mai nou și modern club de tenis din municipiul Satu Mare este marcat de un eveniment special: primul turneu de tenis de câmp, organizat în parteneriat cu Sportya, care va aduna la start 46 de sportivi de toate vârstele din Satu Mare, Zalău, Cluj, Seini și Baia Mare. Sportivii participanți se vor întrece atât la individual cât și la dublu, într-o competiție acomunității tenisului din zonă.

La Smarald Tennis Club nu găsiți doar terenuri de joc, ci un hub vibrant pentru pasionații de tenis din Satu Mare și împrejurimi, o destinație de top pentru iubitorii de tenis din întreaga regiune.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii