Juniori | Peste 100 de copii au participat la ediția din acest an a Memorialului ”Didi Prodan”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Memorialul ”Didi Prodan” s-a bucurat și în acest an de o participare numeroasă, peste 100 de jucători de la zece echipe din județ s-au bucurat de fotbal în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare.

Devenit deja o tradiție, în organizarea fostului jucător al Olimpiei Satu Mare - Paul Mihai, turneul adună an de an tineri jucători sătmăreni, care pe lângă meciurile de fotbal și socializare află informații despre Didi Prodan, cel mai mare fotbalist din istoria Sătmarului, de la familia și prietenii apropiați ai acestuia.

memorialul daniel prodan 5

Și în acest an, la finalul turneului, înainte de festivitatea de premiere, Paul Mihai le-a povestiți micuților fotbaliști despre echipele la care a jucat Didi Prodan, jocurile de la echipa națională, titlurile câștigate cu Steaua București și a încheiat cu speranța ca în viitor vom regăsi jucători sătmăreni evoluând pentru echipa națională de fotbal.

memorialul daniel prodan 6

De asemenea, ”meșterul” Iosif Vigu, bun prieten cu Didi Prodan, le-a vorbit fotbaliștilor și a mulțumit familiilor acestora pentru că au participat la Memorial. 

Alături de Paul Mihai, la festivitatea de premiere au participat Ciprian Prodan, fratele lui Daniel și Răzvan Prodan, fiul lui Didi Prodan.

memorialul daniel prodan 3

memorialul daniel prodan 4

Toți jucătorii au primit câte un tricou imprimat cu chipul lui Didi Prodan, medalii și dulciuri, iar la final l-au ovaționat pe Didi Prodan. 

”Mereu în inimile noastre! Mulțumesc echipelor participante, antrenorilor, părinților, spectatorilor prezenți și tuturor celor care au fost alături de noi. Mulțumesc conducerii LPS Satu Mare, domnilor Mărieș Ciprian și Marcocean Mihai pentru sprijinul acordat!”, a transmis Paul Mihai la finalul evenimentului.

memorialul daniel prodan 2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii