În atenția entităților sportive. DJST Satu Mare întocmește clasamentul anual a sportivilor sătmareni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare aduce la cunoștință tuturor cluburilor sportive din județul Satu Mare că a început centralizarea rezultatelor obținute de sportivii sătmăreni pe parcursul anului 2022.

”Rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale până la data de 13 decembrie 2022, ora 16:00, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin poștă, pe suport de hârtie, la sediul instituției: str. Vasile Conta nr. 2, Satu Mare. 

Pentru verificarea și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele federațiilor de specialitate. Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL SATU MARE cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

Clasamentul final a sportivilor sătmăreni se va anunța în data de 23 decembrie 2022 prin intermediul rețelelor de socializare (facebook) și mass-media”, a transmis DJST Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii