CSM Satu Mare are o identitate vizuală nouă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Începând din acest an, Clubul Sportiv Municipal Satu Mare are o identitate vizuală nouă, prin care se dorește o apropiere mai mare față de suporteri, față de iubitorii de sport din municipiul și județul Satu Mare.

csm sm conferinta presa

Noua identitate vizuală a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele CSM, Mureșan Istvan, alături de doi dintre cei mai buni sportivi din cadrul clubului, Daiana Vancea (karate) - declarată de DJST Satu Mare cea mai bună sportivă în clasamentul sporturilor neolimpice și Alex Oroian (scrimă) - locul 2 în clasamentul DJST Satu Mare, la sporturile olimpice. A lipsit motivat de la eveniment sportiva anului 2021 - Paula Paștiu, care se află în cantonament cu lotul național de judo, la Deva.

”Începând din 2022, ne dorim o mai mare apropiere față de suporteri, față de iubitorii de sport din municipiul și județul Satu Mare. Tocmai de aceea avem o nouă identitate vizuală, o nouă abordare pe acest segment”, a transmis președintele clubului, Mureșan Istvan.

Conform celor transmise de conducerea clubului, valorile brandului CSM sunt un set de principii fundamentale care modelează fiecare aspect al activității clubului. Acestea sunt plasate în centrul brandului și sunt pentru a dicta mesajul, identitatea și personalitatea. ”Acestea impactează alegerile pe care le facem și acțiunile pe care le întreprindem și sunt principalul motiv pentru care publicul nostru se va conecta cu noi în fața concurenței”.

Odată cu noua identitate vizuală, clubul își dorește ca până în anul 2025 să devină o comunitate locală activă, și bine cunoscută la nivel național.

sigla csm sm

Compoziția noii sigle a clubului este realizată cu o singură linie continuă, oferind un sentiment de armonie, ceva care este bine gândit și construit. Noua siglă are în componență multe dintre simbolurile importante ale orașului Satu Mare.

”Leul este animalul de putere suprem, simbolizează un echilibru între putere și mândrie. Ca simbol al puterii, leul este, de asemenea, o figură pozitivă pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească puterea și neînfricarea, o reprezentare perfectă pentru o echipă sportivă”

Fiecare secție din cadrul Clubul Sportiv Municipal Satu Mare are începând din acest an o siglă proprie, personalizată. Sigla echipei de fotbal nu are varianta finală aprobată.

sigla csm sm sectii

sigla csm sm sectii1

sigla csm sm sectii3

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii