Banner blato Livrare

Anghel Cardoș, învingător în gala Colosseum Tournament XXIII 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sătmăreanul Anghel Cardoş l-a învins vineri seară în cadrul galei Colosseum Tournament XXIII pe arădeanul Eduard Gafencu.

Cardoș l-a învins pe Gafencu la decizie și a bifat astfel cea de-a 48-a victorie din carieră, în timp ce pentru Eduard a fost prima înfrângere la trei ani de la revenirea în ring, la profesioniști. Până aseară avea victorii pe linie: 13 meciuri, 9 prin KO.

”Cu ajutorul celui de SUS azi am câștigat la decizie!

A fost un meci care pe care, dar, din fericire eu am ieșit învingător. Per ansamblu, un meci bun, dar se putea și mai bine.

Mă bucur că încet-încet intru în forma pe care am avut-o în vremurile bune și cu multă muncă și răbdare va fi și mai bine!

Deși a fost o victorie cu un adversar în care majoritatea “pricepuților” mă dădeau victimă, le transmit multe mulțumiri din inimă și aștept cu mare mare drag ca Grasshopper să vă mai strice planurile !!!!

Manageri, antrenori, nutriționiști... se poate și fără toți aceștia dacă pui multă muncă și suflet în tot ce faci și mai ales dacă te înconjori de oameni care cred în tine”, a declarat Cardoș la finalul luptei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii