Banner blato Livrare

Energy Kardio Club s-a mutat în casă nouă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Începând de luni, 1 martie, Energy Kardio Club își deschide porțile într-o locație nouă, situată pe strada Ady Endre nr. 2 din municipiul Satu Mare. 

Cu o suprafaţă de peste 400 mp, noua sală EKC oferă pasionaților de sport și nu numai cele mai bune condiții de antrenament. Conceptul EKC s-a păstrat și în noua locație, cu cele trei spații în care se vor desfășura antrenamentele: 

- Performance lab (TRX, Functional training, Functional movement, Cross-Fit, Circuit de forţă, antrenamente personale şi altele);

- Indoor Cycling (Schwinn Cycling, Spinning, virtual training);

- Group Training (Body Art, Step, Body Pump, Zumba, Kardio step şi altele);

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Anzik Arnold – managerul Energy Kardio Club ne-a prezentat sălile de antrenament și ne-a transmis că de la deschiderea oficială, programată pe 1 martie, timp de trei zile accesul la toate clasele este gratuit. De asemenea, clienții care doresc să-și facă un abonament pentru o lună vor beneficia de o reducere considerabilă: preţul unui abonament valabil timp de o lună va costa 120 lei, înloc de 200 lei.

Alături de Anzik Arnold, la conferința de presă au mai participat Mihaela Bura – directorul DJST Satu Mare, Robert Magos – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate Satu Mare, Robert Magos Patrick – sportiv CS Samuraiul și antrenorii EKC Mihai Czinka şi Ludmila Lazin.

ekc1

ekc2

ekc3

ekc4

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii