”IndividuALL Running Series” - circuitul de alergări virtuale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”Alergăm separat, concurăm împreună!” este motto-ul care i-a determinat pe cei de la Runners Club, în această perioadă fără precedent, să vină în ajutorul alergătorilor, pentru a rămâne, împreună, motivați și sănătoși.

Așa că au lansat o serie de competiții virtuale, printr-o platformă special dezvoltată în acest sens, IndividuALL Running Series.

Prima din serie, Half Marathon Challenge, a avut loc luna trecută, iar a doua provocare, Hero Running Challenge, se desfășoară pe parcursul întregii luni august. Fiecare participant este îndemnat să își aleagă una dintre distanțele care i se potrivește cel mai bine - 100, 200 sau 300 de kilometri - șisă o parcurgă cumulat, pe orice traseu și oricând dorește, până la finalul acestei luni.

Unul dintre avantajele cursei virtuale este faptul că poți să ți-o organizezi așa cum vrei tu, spune Horațiu Morar, președinte fondator al Runners Club.

”Alergătorii trebuie să alerge în continuare! Ei asta fac, asta iubesc: cursele, provocările. Păstrarea acestui spirit, a unității și a principiilor unei comunități atât de frumoase cum e cea a alergătorilor depinde și de noi în aceste momente grele. Cu asemenea inițiative, cu ajutorul muncii în echipă chiar și de la distanță, numai așa ne păstram speranța că ne vom reîntâlni cât de curând (când pandemia, sau lipsa ei, mai exact, ne va permite) la evenimentele noastre preferate...offline, clasice. Dar, până atunci, e important să ne amintim că noi suntem în continuare o comunitate și, chiar dacă aleargăm separat, concurăm împreună!”.

Înscrierile se fac până pe 15 august online, AICI

După înscriere și achitarea taxei de participare, fiecare primește: un număr de concurs (pe care și-l poate downloada direct din aplicație), acces la clasament și rapoarte, import automat de date din Strava și medalie. În plus, organizatorii și partenerii lor pun la bătaie și premii, acordate, prin tragere la sorți, celor care au finalizat secțiunea de competiție la care s-au înscris: un ceas Garmin Forerunner 45, două perechi de pantofi de alergare Mizuno (una de bărbați și una de femei) și două kituri cu produse de hidratare Isostar.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii