ENERGY SPORT ACADEMY, în curând la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus a fost de bun augur pentru Anzik Arnold, managerul Energy Cardio Club, care a pus la punct un nou proiect ENERGY.

Este vorba de ENERGY SPORT ACADEMY, un proiect destinat sportivilor de performanță, antrenorilor, dar și tuturor iubitorilor de sport. 

  • ”Ce am făcut în această perioadă cât timp am stat acasă?
  • Am lucrat, am lucrat si din nou am lucrat. Desi m-am accidentat si am fost nevoit sa fac o pauza totala, dar am construit ceva pentru viitor. Am construit un proiect care va fi pentru sportivi, pentru antrenori, pentru toata lumea... ENERGY SPORT ACADEMY.
  • De ce tot cu numele de ENERGY?
  • Pentru ca ENERGY KARDIO CLUB este un nume, un brand cunoscut deja in lumea sportului, in lumea oamenilor care fac sport zilnic, in lumea sportivilor/antrenorilor”, a spus Anzik Arnold.

În cadrul ENERGY SPORT ACADEMY vor avea loc cursuri, workshopuri, idei noi, webinarii, seminarii, colaborari cu oameni de stiinta, tot ce este de folos sa fii mai bun, mai sanatos si sa faci pe altii sa aiba rezultate mai bune. Toate cu oferirea de diplome! 

  • ”ENERGY SPORT ACADEMY va reprezenta tot ce am invatat in cei 27 de ani in lumea sportului. Cursuri, workshopuri, idei noi, webinarii, seminarii, colaborari cu alti oameni de stiinta etc, tot ce este de folos sa fii mai bun, mai sanatos si sa faci pe altii sa aiba rezultate mai bune. Toate cu oferirea de diplome! 
  • In cele doua luni de stat acasa am avut timp sa fac un update in tot ceea ce inseamna activitatea mea si a clubului EKC. Am invatat foarte mult prin cursuri de la grupul EXOS (cei mai buni profesori din lume pe partea de performanta), webinar OXYGEN ADVANTAGE (cum sa respiri corect si cum sa iti cresti performanta ta in pandemie), curs de formator unde am prezentat PASII PT DEZVOLTAREA FORTEI EXPLOZIVE LA SPORTIVII DE PERFORMANTA, webinarii despre biomecanica, webinarii de marketing si Management etc.”

Anzik Arnold explică care este scopul ENERGY SPORT ACADEMY:

  • ”Ca sa pot sa te ajut! Sa te simti mai bine. Sa te poti scapa de o durere de spate cu un simplu exercitiu, sa poti sa fii un sportiv mai bun, sa te pot ajuta sa iti atingi scopul propus”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii