Suceveanul Marcel Manoliu a câştigat și ediția din acest an STRONGMAN Carei 

Ediția a douăsprezecea a concursului internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, a avut loc sâmbătă, în parcul dendrologic Carei și a fost câștigată de suceveanul Marcel Manoliu. 

De altfel, sportivul moldovean a câștigat pentru al doilea an consecutiv STRONGMAN Carei, anul trecut Marcel Manoliu impunându-se prentru prima dată la competiția din Carei. 

Competiția a fost organizată în cadrul celei de-a șasea zile a CAREIFEST 2019 și a avut la start 10 concurenţi din trei țări: România, Ungaria şi Republica Moldova.

Sportivii înscriși la ediția din acest STRONGMAN Carei 2019 au avut de trecut cinci probe: rostogolirea cauciucurilor de 300 și 400 kg, îndreptări cu o mașină de 1,5 tone, ”Log lift” cu un buștean până la greutatea maximă de 150 – 160 kg, ”Roata lui Conan” cu 250 – 300 kg, ”Pietrele lui Atlas” – Ridicarea unor pietre de râu de 140 – 150 – 160 kg pe un suport de 110 cm.

Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, StrongmanXII – Carei 2019 a fost câştigat de către Manoliu Marcel (Gura Humorului, România), pe locul al doilea s-a clasat Kovács Zoltán (Szolnok, Ungaria), pe locul al treilea s-a clasat Robert Marian (București, România).

Concursul STRONGMAN a fost prezentat de către Adrian Ștefănuți și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian. Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.

Arbitrii concursului au fost: Daniel Mureșan și Lakatos Péter.

În pauza competiției, spectatorii au putut urmări și o demonstrație de Kangoo Jumps.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii