Imprimă această pagină

CJ Satu Mare a publicat raportul intermediar de evaluare a proiectelor ce vor primi finanțare 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Județul Satu Mare prin Consiliul Județean a publicat raportul intermediar de evaluare a proiectelor ce vor primi finanțare în urma concursului de proiecte în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pentru programe/proiecte/acțiuni culturale și proiecte/programe sportive, desfășurate în anul 2019. 

Astfel, în urma procedurilor de evaluare a propunerilor de proiecte/programe sportive, Comisia a stabilit punctajele proiectelor/programelor depuse, iar singurul proiect respins a fost cel depus de Olimpia MCMXXI Satu Mare - ”Performață în galben-albastru”… Comisia a acordat doar 60,00 puncte proiectului depus de Clubul Sportiv al Suporterilor, punctaj insuficient pentru a fi eligibil și pentru a beneficia de finanțare (propunerile de proiecte/programe/ trebuie să obțină un punctaj total de minim 70 de puncte, din punctajul total maxim de 100 de puncte).

Olimpia MCMXXI Satu Mare a depus un proiect în cadrul programului ”Promovarea sportului de performanță” care, conform normelor specifice, are ca scop ”valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem organizat de selecție, pregătire și competiție care să asigure autodepășirea continuă, realizarea de recorduri naționale și internaționale”.

Cu excepția proiectului ”Baschet Marathon 2019 Satu Mare” depus de ACS Magicball Satu Mare care a fost respins pe criterii de eligibilitate în cadrul ședinței de deschidere (lipsă CIS și aviz de constituire), toate celelalte 20 proiecte au fost admise, iar Voința Satu Mare a renunțat la proiectul ”Șahul de performanță”.

Astfel, Clubului Voința Satu Mare, celor de la Select Satu Mare, Caiac Smile și AJF-ului sătmărean le-au fost admise câte două proiecte, iar Cetate Ardud, Știința Beltiug, Primavera Satu Mare, Sakura Carei, Karate Zanshin, Auto-Karting Rider s Satu Mare, Atletik Satu Mare, FC Unirea Tășnad, Recolta Dorolț, CS al Surzilor Tăcerea Satu Mare, Judo Master Satu Mare și CS Go Kart Team Satu Mare vor obține finațare pentru proiectele depuse.

Comisia de evaluare și selecție a fost alcătuită din Kovacs Mate, Carmen Dobra, Rodica Maxi și Nadia Onci, Pinter Jozsef a fost președintele Comisiei, iar Liviu Rusu a fost secretarul Comisiei (fără drept de vot).

Suma repartizată prin Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul local al Județului Satu Mare, în anul 2019, în condițiile Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, în domeniul SPORT, este de 500.000 lei. Atribuirea acestei sume se va face în anul 2019 prin una sau mai multe sesiuni de selecție a proiectelor.

Suma solicitată cu titlu de finanțare nerambursabilă cât și finanțarea acordată nu poate fi mai mare de 100.000 lei/proiect/program sportiv.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii