Imprimă această pagină

Karateka careieni au participat la Campionatul European SKDUN şi Cupa Europeană SKDUN Kohai

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În perioada 12-14 aprilie, localitatea Bar din Muntenegru a fost gazda Campionatului European SKDUN şi a Cupei Europene SKDUN Kohai, competiții la care au fost prezenți 790 de sportivi din 21 de ţări.

Printre sportivii lotului naţional al României de Karate SKDUN s-au aflat şi sportivii Medvei Edvin şi Knecht Patrik de la ACS Sakura Carei, iar în cadrul lotului lărgit, printre sportivii sub nivel de centura maro au fost selectaţi Keseru Mercedes şi Tyukodi Cristina, tot de la Sakura Carei.

Vineri, în cadrul Cupei Europene Kohai, Tyukodi Cristina a obţinut locul 4 la kata minicadete 9-7 kyu, iar Keseru Mercedes s-a calificat în primii 8 şi a obtținut locul 5 la kata fete 10-11 ani -5 kyu.  Mercedes a concurat şi la proba sanbon kumite10-11 ani, 6-4 kyu, +38 kg, iar la final s-a clasat pe locul 4.

Sâmbătă au luptat Medvei Edvin la categoria kumite juniori -68 kg şi Knecht Patrik la kumite cadeti +70 kg, însă, din păcate, niciunul dintre băieţi nu a reuşit să obţină un loc pe podium.

Duminică, în lupta pe echipe, Knecht Patrik, cu echipa de cadeţi masculin, a obţinut locul 3, iar cu echipa de cadeţi mixt a obținut locul 2, devenind vicecampioni europeni.

  • ”Mulţumim pentru susţinere ContiTech Fluid Automotive Romania Carei și părinţilor sportivilor participanţi. Antrenorii Dărăban Gheorghe şi Engber Ingrid îi felicită pe toţi sportivii participanţi. Munca la antrenamentele zilnice continuă neîntrerupt pentru că în acest sezon competiţional ne mai aşteaptă câteva concursuri”, a declarat antrenorul Engber Ingrid.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii