Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Au început înscrierile la POLIPOL FIT-DAY 2019

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție Polipol Fit Day, și în acest an Polipol Mobila Foieni organizează FIT-DAY, un eveniment ce are ca scop principal promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

Anul acesta, locul desfășurării evenimentului va fi in Parcul Dendrologic Carei, unde organizatorii au pregătit diverse programe sportive, pentru o dupa-masa activă. 

În cadrul FIT-DAY 2019 se vor organiza urmatoarele competitii: campionat de fotbal, campionat de baschet, campionat de handbal, campionat de tenis de masă (ping-pong). Pe lângă acestea, vă veți putea energiza și tonifia cu zumba și alte activități cardio, TRX, cycling (bicicletă indoor), respectiv, vă puteți încerca rezistența la crossul POLIPOL 2019. 

La fel ca în anul anterior, și anul acesta evenimentul are un scop caritabil. Organizatorii doresc ca anul acesta să ajute două familii a căror copii au nevoie de sprijin pentru tratamentele pe care le urmează. 

Cei care doresc să participe la campionate sunt rugați să se înscrie pâna la data de 03.05.2019 completând formularul AICIpe pagina de Facebook a companiei sub forma unui mesaj sau la numărul de telefon 0261-805-623.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii