Tenis | Sătmăreanca Baranyai Dóra a câștigat turneul ”Adam Bergman Memorial” din Israel

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tenismena sătmăreancă, Baranyai Dóra, a câștigat la dublu un turneu european puternic în Haifa, Israel, destinat sportivilor sub 16 ani.

Este vorba despre Turneul ”Adam Bergman Memorial”. Alături de rusoaica Anastasia Ivanova, sportiva din Satu Mare a câștigat în primul meci cu perechea izraeliană May Baranes, Stefani Săndoiu Shtein cu scorul de 2:6, 4:4, 10:5. În turul următor au dispus de echipa favorită, Ines Faltiner (Austria), Anna Sedysheva (Rusia) cu scorul de 6:4, 6:3. A urmat meciul contra rusoaicelor Kristina Kuksina și Ksenia Minaeva, câștigat cu 4:6, 7:5, 10:6, iar în marea finală au câștigat contra echipei izraeliene, Tali Malykhin, Diana Smelanszky cu scorul de 6:4, 4:6, 10:7. 

Este primul succes la un turneu de o asemenea anvergură pentru sătmăreancă, care, din păcate, la simplu nu a avut noroc, a jucat în primul tur cu prima favorită, izraelianca Mika Dagan Fruchtmantól, și a pierdut cu 6:1, 4:6, 6:3. Dóra a fost singura jucătoare care a câștigat un set în fața sportivei din Israel, care a ajuns până în finală.

Familia aduce mulțumiri antrenorului sătmărean Kozan Attila și celor care au ajutat tânăra sportivă în pregătire: Csaholczi Arnold, Szereday Judit și Sófalvi Erzsébet.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii