Peste 250 de tineri au participat la Crosul Olimpic 2018

Într-o ambianță deosebită, astăzi, la Carei, în Parcul Dendrologic, a avut loc Crosul Olimpic - ediția 2018, eveniment la care au participat peste 250 de tineri din județul Satu Mare, încurajați de zeci de părinți, bunici, colegi și profesori. Concursul a început la ora 15:30, iar categoriile au fost următoarele: clasele I-IV, clasele V-VIII, clasele IX-XII, Open.

În deschiderea manifestării sportive, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport Carei a citit mesajul președintelui Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, cu ocazia Zilei Olimpice, în care cu toții sunt încurajați să se implice în sport și mai apoi să împărtășească bucuria practicării lui.

Domnul Alexandru Contraş, directorul Filialei Satu Mare a Academiei Naţionale Olimpice, principalul organizator al evenimentului, a împărțit fiecărui concurent câte un tricou cu sigla ”Olimpic Day”, după care s-a trecut la concursul efectiv, care a fost coordonat de prof. Ioan Mărneanu.

Rezultate finale:

Clasele I-IV, fete: loc 1. Kürti Csilla, loc 2. Baias Delia, loc 3. Kiss Kitty;

Clasele I-IV băieți: loc 1.Pakulár István, loc 2. Mateoc Darius, loc 3. Benke Eduard;

Clasele V-VIII, fete: loc 1.Cura Roxana, loc 2. Medve Monica, loc 3. Grecu Daniela;

Clasele V-VIII, băieți: loc 1. Császár Alex, loc 2. Roșu Raul, loc 3. Fazica Adrian;

Clasele IX-XII, fete: loc 1. Kinczel Antonia, loc 2. Serghianca Simina, loc 3. Andriuca Iulia;

Clasele IX-XII, băieți: loc 1. Săveanu Daniel, loc 2. Müller Tiberiu, loc 3. Oros Gabriel;

Categoria Open masculin: loc 1. Lakatos Tiberiu, loc 2. Bobotan Andrei, loc 3. Pașca Daniel;

La final, toți cei prezenți au fost recompensați cu diplome de participare și cu medalii cu însemnele ”Olimpic Day”, iar câștigătorii au primit în plus diplome de merit și șepci cu sigla Comitetului Olimpic Român.

Organizatori: Filiala Satu Mare a Academiei Olimpice Române, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Satu Mare, Liceul Teoretic Carei, Primăria Municipiului Carei și Direcția de Cultură și Sport Carei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii