Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crosul Palatului by Auchan

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Satu Mare se organizează cea de-a doua cursă de alergare Tower Run pe scările Palatului Administrativ, de la parter până la etajul 15, în sistem cronometrare.

Organizatorii sunt: Societatea Carpatină Ardeleană, Pro Racers și Asociația Multisalva. Sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 10:30 vor avea loc înscrierile, înmânarea pachetului de start pentru concurenți și ocuparea posturilor de control, iar la ora 11:00 se va da startul la cele patru categorii de vârstă, iar la 13:30 va avea loc festivitatea de premiere.
Conform regulamentului, înscrierea este gratuită și se organizează pe două categorii de vârstă: 18 - 35 de ani și +35, masculin și feminin. De asemenea, înscrierea la concurs se poate face online pe platforma proracers.ro/tower-run/ până la data de 25 mai, vineri, ora 16,00, sau personal, la fața locului, în data de 26 mai, între orele 9 și 10,30.

În ceea ce privește cronometrarea, se va folosi sistemul organizatorilor similar Tour de Tur sau Crosul Viilor Satu Mare. Se va sincroniza cu ecranul led de pe partea laterală a scenei pentru a se putea prelua cronometrarea și imaginile camerelor amplasate la start la etajele 5, 10 și la sosire.
Auchan va acorda premii pentru locurile I, II si III și premii speciale.

 tower run satu mare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii