CBA Satu Mare, sponsorul principal al Tour de Tur 2018

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cea de-a XIII-a ediție a concursului Tour de Tur devine Tour de Tur CBA 2018, după ce societatea CBA Satu Mare a ales să devină principalul sponsor al evenimentului din acest an.

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Sportivă ProRacers vor organiza, în data de 9 iunie, o nouă ediție a celui mai vechi concurs ciclist al județului Satu Mare. Anul acesta concursul se îmbogățește cu noi probe și anume de alergare de tip Trail Running.
Concursul de mare popularitate, Tour de Tur a ajuns la a XIII-a ediție. Concursul ciclist Tour de Tur este organizat din 2005 și are scopul promovării mișcării în aer liber, precum și a valorilor naturale ale Ariilor Protejate ”Râul Tur”.
Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedenți, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.
Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. În afară de acestea vor mai fi: expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur, gulaș la ceaun pentru participanți și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii