Baner Deschis
reborn

După o pauză de peste 20 de ani, municipiul Satu Mare găzduiește în weekend ”Centura Sătmarului la Box”

Asociația Județeană de Box Satu Mare împreună cu CS Olimpia Căuaș și CS Voința Satu Mare, cu sprijinul Primăriei Satu Mare și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare organizează, după mai bine de 20 de ani, prima ediție a turneului „Centura Sătmarului la Box”, competiție la care vor participa peste 80 de pugiliști din Franța, Germania, Slovacia și România.
Evenimentul se va desfășura în sala de sport situată în curtea Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, iar intrarea este liberă.
Anunțul a fost făcut azi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Dorel Coica, secretarul general al Asociației Județene de Box, Florin Mulcuțan, președintele Ioan Gavriș, supervisor-ul arbitrilor, Viorel Plosca, și președintele CS Voința, Ioan Ghere.
Cu toții au ținut să mulțumească primarului pentru sprijinul financiar oferit pentru organizarea acestei competiții care se află la prima ediție a acestui turneu internațional după o pauză de 23 de ani.
Supervisorul arbitrilor, Viorel Plosca, face parte, începând de ieri, din Asociațiai Județeană de Box Satu Mare. De altfel, acesta a cucerit de trei ori Centura Sătmarului în perioada anilor 79-83. Ca recunoștință pentru primirea sa în Asociație, acesta i-a înmânat primarului Dorel Coica emblema boxului românesc.
Asociația Județeană de Box Satu Mare va organiza cu aceasă ocazie întâlnirea fostelor glorii ale boxului sătmărean, sâmbătă seara la un local din Satu Mare.

Programul competiției „Centura Sătmarului la Box”:
Vineri, 27.05.2016 – prezentarea echipelor;
Sâmbătă, 28.05.2016 – 8.00 – 10.00: cântarul oficial; 15.00 – deschiderea oficială și prima gală;
Duminică 29.05.2016 – 12.00: gala finalelor.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii