smarald tennis club

Spadă | Două echipe sătmărene, pe podiumul Campionatului Național de cadete

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi, în Sala de scrimă Floreasca din București a început ediția din acest an a Campionatului Național de spadă - cadeți și juniori cu întrecerea individuală, iar astăzi a avut loc competiția pe echipe.

În întrecerea individuală, spada sătmăreană a obținut două medalii, ambele de bronz, Kurtinecz Johanna și Cezar Panas reușind să încheie primul concurs al anului cu medalii, iar vineri, în întrecerea pe echipe, fetele de la LPS Satu Mare și CS Satu Mare au încheiat competiția pe podium.

LPS Satu Mare (Denisa Crișan, Ilyes Jazmin, Kurtinecz Johanna, Kurtinecz Julia) a trecut de CS Athos Fencing (45–18), de CSS Quarto București 1 (45–35), iar în semifinală au trecut de fetele de la CS Satu Mare (45-29). În marea finală, sătmărencele au fost învinse de CSA Steaua București cu scorul de 45–29.

CS Satu Mare (Alesia Coardoș, Nyisztor-Barta Krisztina, Sophia Petrosianu, Ana Tomșa) a trecut de CSS Quarto București 2 (45–36) și de LPS Craiovei (45–23), iar în finala mică a învins LPS Craiova 2 cu scorul de 45–32.

Spada sătmăreană este pregătită de antrenorii Csiszar Ferenc, Nagy Lehel, Szabo Rudolf, Adrian Szilagyi, Adrian Pop.

spada campionatul nationa echipe 1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii