smarald tennis club

Spadă | Medalii de bronz pentru Kurtinecz Johanna și Cezar Panas la Campionatul Național de cadeți și juniori

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi, în Sala de scrimă Floreasca din București a început ediția din acest an a Campionatului Național de spadă - cadeți și juniori. La finalul zilei, spada sătmăreană a obținut două medalii, ambele de bronz, Kurtinecz Johanna și Cezar Panas reușind să încheie primul concurs al anului cu medalii.

În competiția cadetelor, școala sătmăreană a avut o prezență numeroasă, opt spadasine fiind prezente la startul competiției. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Kurtinecz Johanna (LPS Satu Mare), care a bifat cinci victorii în faza grupelor și s-a calificat pe tabloul principal. Pe tabloul de 16 a trecut greu, la o singură tușă, de sătmăreanca Ana Tomșa (CS Satu Mare), apoi a trecut de Flavia Mihaela Ciuta (LPS Craiova), 15-10, însă în semifinală a pierdut în fața Nataliei Constantin (CSA Steaua), care ulterior a câștigat titlul de campioană. Kurtinecz Johanna a obținut în acest fel medalia de bronz.

Ilyés Jázmin (LPS Satu Mare) a încheiat competiția pe locul 6, Kurtinecz Julia (LPS Satu Mare) pe 11, iar  Ana Tomșa pe 12. Au mai concurat Alesia Coardoș (CS Satu Mare), Denisa Crișan (LPS Satu Mare ), Sophia Patrosianu (CS Satu Mare) și Nyisztor-Barta Krisztina (CS Satu Mare).

spada campionatul national 2024 feminin

În întrecerea băieților, Cezar Panas (CSM Olimpia Satu Mare) a fost singurul sătmărean prezent la start, însă tânărul spadasin a avut o evoluție excelentă și a ajuns până în semifinale cu victorii pe linie. În semifinală a pierdut în fața favoritului numărul unu, Ștefan Popa (UNEFS București), care a și câștigat titlul național, iar Cezar a obținut medalia de bronz.

spada campionatul national 2024 masculin

Spada sătmăreană este pregătită de antrenorii Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Szabó Rudolf, Adrian Szilagyi, Adrian Pop.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii