Spadă | Sătmărenii au câștigat titlul național și în întrecerea pe echipe

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce joi, la individual, CSM Satu Mare a avut trei oameni în semifinale, cucerind trofeul pus în joc, sătmărenii au reușit să câștige trofeul și în în proba pe echipa de vineri.

În semifinale, CSM Satu Mare (Marton Mezinger, Alex Oroian, Tudor Surducan, Szabolcs Szabo) nu a avut probleme cu echipa LPS Craiova 2, de care a dispus cu scorul de 45-25. În cealaltă semifinală, CSA Steaua 1 (Ștefan Baciu, Andrei Burghelea, Rareș Marghescu, Daniel Popa) a învins cu 45-37 pe CS UNEFS București 1. Finala dintre CSM Satu Mare și CSA Steauaa fost epică! Bucureștenii s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj, dar scorul a fost strâns. După cel de-al șaptelea releu, diferența era de cinci puncte (35-30) în favoarea Stelei, dar Tudor Surducan l-a întrecut cu 6-0 pe Ștefan Baciu și sătmărenii au trecut în avantaj (36-35). Ultimul releu s-a încheiat la egalitate, 9-9, între Alex Oroian și Daniel Popa, iar scorul final a fost 45-44 pentru CSM Satu Mare, care devine campioana națională la spadă masculin tineret echipe.

Medalia de bronz a fost cucerită de CS UNEFS București 1 (Albert Baloi, Alexandru Popescu, David Stație, Alexandru Stoica), care a învins cu 45-33 pe LPS Craiova 2 (Yiannis Boștină, Cristian Corbu, Alexandru Mihart, Massimo Nițu).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii