smarald tennis club

Scrimă | Ilyés Jázmin a câștigat medalia de argint la turneul internațional Grand Prix Olimpici U14 de la Budapesta

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Spadasinii sătmăreni continuă evoluția bună de la turneul internațional de la Budapesta, unde se desfășoară a treia etapă al turneului Olimpici Grand Prix.

După medaliile câștigate vineri, în prima zi a concursului, de surorile Kurtinecz, Johanna câștigând medalia de aur la categoria de vârstă 12–13, iar sora sa, Júlia, medalia de bronz, sâmbătă, o altă spadasină de la LPS Satu Mare a tras în marea finală a competiției U14. Ilyés Jázmin a cucerit medalia de argint, după ce a pierdut în ultimul act al concursului în fața sportivei din Budapesta, Horváth Lotti (OVSE-Jövő Záloga). Tot la această categorie de vârstă au mai tras Kurtinecz Johanna, care a încheiat competiția pe locul 6, Haller Anna, Kurtinecz Júlia, Denisa Crișan și Nyisztor Krisztina. La băieți au tras Mézinger Máté și Turos Lehel.
Tot sâmbăta au concurat și cei mai tineri spadasini, cei de la categoria U11. La băieți Teodor Gurza a terminat pe locul 6, iar Magyar Zalán pe 7, ambii primind câte un trofeu de la organizatori pentru rezultatul obținut. Németi Bencze și Haller Márk a terminat în primii 16, dar au concurat în această categorie de vârstă și Vonház Péter, Lieb Márk, respectiv Doloczki Dániel.
Competiția continuă și duminică.
Antrenori: Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Adrian Szilágyi (CSSM), Szabó Rudolf (LPS).

 

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii