Spadă | Sătmărenii Ana Tomșa și Marton Mezinger trag azi la Mondialele de Cadeți și Juniori din Dubai 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Penultima zi a Mondialelor de Cadeți și Juniori de la Dubai programează azi concursurile de cadeți, spadă, feminin/masculin-individual, spada sătmăreană fiind reprezentată de Ana Tomșa și Marton Mezinger, ambii de la CS Satu Mare.

În competiția feminină de spadă a cadetelor sunt prezente 109 sportive din 47 de țări. Țara noastră este reprezentată de trei spadasine: Andreea Muntean (LPS Bihorul Oradea), Emma Șonț (CSA Steaua București) și Ana Tomșa (CS Satu Mare). Sportivele vor fi împărțite în 16 grupe (3 grupe de câte 6 concurente și 13 grupe de câte 7 concurente). Mai departe, pe tablou, vor merge 80 dintre competitoarele înscrise la start.

Sătmăreanca Ana Tomșa, pregătită de Adi Pop, face parte din grupa a 16-a, unde se va duela cu Oleksandra Romanova (Ucraina), Maya Shalash (Egipt), Elsa Cederlund (Suedia), Ana Marija Parezanovic (Serbia), Leana Mironov (Estonia), Jan Samantha Nambiar (Malaysia).

 

În al doilea concurs al zilei, cel masculin de spadă al cadeților, participă 142 de sportivi din 63 de țări. Din partea României, în competiție vor intra Cristian Corbu (LPS Craiova), Rareș Marghescu (CSA Steaua București) și Marton Mezinger (CS Satu Mare). Concurenții vor fi repartizați în 21 de grupe (5 grupe de câte 6 competitori și 16 grupe de câte 7), iar pe tabloul principal se vor califica 106 dintre aceștia. Acestea sunt grupele în  care vor lupta românii:

Marton Mezinger, pregătit de Adrian Szilágyi, trage în grupa a 7-a, împreună cu Dohyun Kim (Coreea de Sud), Maurits Remmen (Țările de Jos), Maksym Perchuk (Ucraina), Eduardo Goncalves (Brazilia), Georgiy Tinnikov (Kazahstan) și Luka Pavlovic (Serbia).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii