Scrimă | Sătmăreanul Adrian Szilágyi, noul antrenor al lotului național de spadă cadeți

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sătmăreanul Adrian Szilágyi este, începând de săptămâna trecută, noul antrenor al lotului național de spadă masculin - cadeți.

Antrenorul sătmărean a intrat de duminică ”în pâine”, la Izvorani, unde până marți, 22 februarie, se află în cantonament de pregătire pentru Campionatul European cadeți de la Novi Sad (Serbia).
Lotul pregătit de Adrian Szilágyi este alcătuit din doi sătmăreni: Mezinger Marton (vicecampion național la cadeți și medaliat cu bronz la Circuitul European al cadeților (Salonic) și Anton Cîmpan, respectiv Cristian Corbu (Craiova) și Rareș Marghescu (CSA Steaua București).
Tot în această perioadă, la Izvorani se mai află în cantonament cu lotul național de spadă - cadeți proaspăta campioană națională, sătmăreanca Ana Tomșa, împreună cu antrenorul ei, Adrian Pop. 

”Lotul de spadă cadeți a intrat într-un stagiu de pregătire la Izvorani, premergător Campionatului European de Cadeți. Este o perioadă importantă pentru echipă, vom fi acolo 10 zile în care primordial pentru noi va fi pregătirea fizică, dar vom face și analiza video a tehnicilor de asalt a altor echipe. 

Lotul este într-o formulă nouă, băieții sunt determinați și ambițioși, iar responsabilitatea mea de antrenor de lot este să îi mențin cât mai focusați pe rezultate bune în toate competițiile”, a declarat pentru Sportul Sătmărean Adrian Szilágyi.

Prima competiție importantă la care va participa Adrian Szilágyi în calitate de antrenor al lotului național de spadă cadeți este Campionatul European ce se va disputa în perioada 3 - 8 martie 2022, în Serbia. În data de 5 vor avea loc întrecerile individuale, iar în 7 martie întrecerea pe echipe.
Adrian Szilágyi este component al echipei de spadă din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare cu care anul trecut a câștigat titlul național. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii