Banner blato Livrare

Spadă | Szilagyi și Szep trag la Cupa Mondială din Germania, iar Tătăran și Vereș în Havana (Cuba) 

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Urmează un weekend plin de evenimente pentru scrimerii sătmăreni, Adrian Szilagyi și Szep Marton (CS Satu Mare) vor trage la Cupa Mondială din Germania, iar Amalia Tătăran (Dinamo) și Greta Vereș (CSA Steaua) vor trage la etapa de Cupa Mondială din Havana (Cuba).

În Germania, la puternicul concurs masculin de Cupă Mondială la spadă, România va fi reprezentată de nouă sportivi: Lucian Ciovică, Alin Mitrică, Mario Perșu, Ovidiu Pîrvuleasa, Alin Sbîrcia (CSU Craiova), Marton Szep, Adrian Szilagyi (CS Satu Mare), Adrian Dabija (CS Dinamo), Mihail Oprea (LPS Craiova).

La Havana, în Cuba, este etapă de Cupă Mondială la spadă, feminin. Ana Maria Popescu, Alexandra Predescu, Amalia Tătăran și Greta Vereș vor concura atât la individual (în 10 și 11 ianuarie), cât și la echipe, în 12 ianuarie.

La Grand Prix-ul de sabie de la Montreal, sunt prezenți  Bianca Pascu și trei băieți: Codrin Cozmuleanu, George Dragomir și Răzvan Ursachi.

Tot în concursul individual de la Cupa Mondială de floretă de la Paris vom fi reprezentați de doi sportivi: Andrei Ciobănică și Silviu Roșu.

În Polonia, la etapa de Cupă Mondială de la Katowice, se vor lupta fetele de la floretă, la individual și la echipe. Cele patru tricolore care au făcut deplasarea în Polonia sunt Maria Boldor, Anca Săveanu, Mălina Călugăreanu și Teodora Sîrbu.

La cadeți, România participă la două concursuri desfășurate în Europa. Primul este Cupa Dunării, de la Bratislava, acolo unde tricolorii s-au prezentat cu o delegație consistentă. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii